• Masterclass Graham's Port 13 November 2018

Masterclass Graham's Port 13 November 2018

Deze avond staat in het teken van het port merk Graham's. Gedurende de avond neemt Filipe Pinto da Silva (Market Representative van Graham's) u mee op reis in de wereld van Graham's Port. Hierbij gaat u natuurlijk diverse Graham's port soorten proeven.

  • Deze avond is uitverkocht

Spaar voor extra korting met een gratis account

Kijk voor alle wijnen van Graham's Port hier >

Uitgebreide omschrijving

Deze avond staat in het teken van het port merk Graham's. Gedurende de avond neemt Filipe Pinto da Silva (Market Representative van Graham's) u mee op reis in de wereld van Graham's Port. Hierbij gaat natuurlijk diverse Graham's port soorten proeven.

Lokatie:
Restaurant Het Havenhuis Geerkade 19, 4871 CK Etten-Leur
Aanvang: 20.00 uur

  • Deze avond is uitverkocht

!!Note: Bij online reserveren voor deze masterclass kiest u bij verzendmethode voor "afhalen in Oudenbosch". Het entree bewijs voor deze avond is uw bevestigingsmail met ordernummer.

Specificaties

Wijnsoort Port
Wijnhuis Graham's Port
Wijnstreek Douro

Graham's Port

Op de steile hellingen langs de rivier de Douro zijn op ontelbare terrassen de wijngaarden aangelegd,waaronder die van W&J Graham's. 
Graham's Port wordt wereldwijd door kenners beschouwd als de beste in opmerkelijke, en uitgebalanceerde port. Met name de hogere portkwaliteiten als Vintage Port en Late Bottled Vintage scoren in vergelijkende proeverijen zeer goed. 

Graham's is werelds meest bewonderde Port huis

Graham's Port is in 2016 verkozen tot 's werelds meest bewonderde Port huis. Deze lijst wordt ieder jaar samengesteld door Drinks International, waarin de top 50 van de meest bewonderde wijnmerken ter wereld staan. De lijst met 's werelds meest bewonderde wijnmerken wordt jaarlijks door Drinks International uitgebracht waarbij meer dan 200 van 's werelds beste wijnmeesters, sommeliers, wijnkopers, vinologen en journalisten hun stem uitbrengen om deze lijst samen te stellen.

Misschien ook interessant