• Marques de Caceres Crianza Relatiegeschenk

Marques de Caceres Crianza Relatiegeschenk

Dit relatiegeschenk bestaat uit een 2 vaks kist met schuifdeksel gevuld met houtwol en 2 flessen Marques de Caceres Crianza. Mooi om kado te geven als relatiegeschenk of kerstpakket. Mocht u meerdere Marques de Caceres Crianza Relatiegeschenk pakketten willen versturen neem dan contact met ons op (info@flesjewijn.com) voor een speciale prijsafspraak.

Levertijd
Vandaag voor 15u besteld
binnen 1-7 werkdagen in huis
23,95
Ontvang 69 Spaarpunten

Spaar voor extra korting met een gratis account

Uitgebreide omschrijving

Dit relatiegeschenk bestaat uit een 2 vaks kist met schuifdeksel gevuld met houtwol en 2 flessen Marques de Caceres Crianza.

De Marques de Caceres Crianza is een intense robijn rode wijn. Expressieve geur van frambozen, bessen, kersen en een hint van kruiden en vanille. Smaak is vol met fruit, fijne structuur die de jonge taninnes benadrukt. Goede lange afdronk. Een heerlijke rode wijn met zeer goede prijs- kwaliteitesverhouding.

Eten & drinken: Genieten om deze crianza zo te drinken maar ook een mooie begeleider bij pasta, rood vlees, Oude kaas, Patés.

Mooi om kado te geven als relatiegeschenk of kerstpakket. Mocht u meerdere Marques de Caceres Crianza Relatiegeschenk pakketten willen versturen neem dan contact met ons op (info@flesjewijn.com) voor een speciale prijsafspraak.

Specificaties

Wijnsoort Relatiegeschenken
Wijnland Spanje
Wijnstreek Rioja
Inhoud fles(cl)2 x 75

Misschien ook interessant