• Louis Roederer Brut Premier Champagne in deluxe giftbox

Louis Roederer Brut Premier Champagne in deluxe giftbox

Mousserende wijn uit  ChampagneFrankrijk


9.4
Beschikbaarheid: Nog 3 op voorraad
Ontvang 162 Spaarpunten i
54,50

Louis Roederer Brut Premier Champagne in deluxe giftbox

De Louis Roederer Brut Premier Champagne is een heerlijk rijke champgane; heeft diepgang en is tegelijkertijd fijn geschakeerd. Echt een champagne met elegantie en structuur. Opvallend is de ragfijne mousse. Het koolzuur lijkt wel versmolten met de wijn. Een verleidelijke champagne met karakter, structuur en mooi in balans.

Top kwaliteit voor een Non Vintage Champagne

De karakteristieke stijl van deze champagne wijn wordt zeer gewaardeerd. De kenners en recencenten zijn het er dan ook over eens: Louis Roederer Brut Premier heeft als een Non Vintage Champagne een top kwaliteit. Deze champagne stond niet voor niets meerdere malen  in de  finale van 'Beste champagne van Nederland'. Daarnaast is de Louis Roederer Brut Premier de huischampagne van het enige 7 sterren hotel in de wereld Burj al Arab, Dubai. Ook Robert Parker geeft deze Champagne 92 punten

Robert Parker over Roederer Brut Premier

Based on the 2015 vintage, complemented by 25% reserve wines, the latest rendition of Laurent Roederer's NV Brut Premier is showing nicely, opening in the glass with aromas of crisp yellow orchard fruit, Anjou pear, white peach, pastry cream and subtle hints of freshly baked bread. Medium to full-bodied, seamless and complete, with a delicate pinpoint mousse, ripe but racy acids and exquisite balance, this is a beautiful Brut Premier that will age in style; indeed, it will be even better with some bottle age. This is among the finest examples in its category and comes warmly recommended.

Luxe Champagne kado

Met de Louis Roederer Brut Premier Champagne verpakt in de luxe giftbox heb je een prachtig Champagne kado. Ideaal als geschenk voor elke feestelijke gelegenheid. Dit Champagne kado is eenvoudig hier online op flesjewijn.com te bestellen en we zorgen ervoor dat deze goed verpakt bezorgd wordt. Voeg hierbij een kaart met een persoonlijke boodschap eraan toe en je Champagne kado is compleet. Kan je niet wachten om van de Louis Roederer Brut Premier Champagne in deluxe giftbox te genieten kom dan naar onze winkel Flesjewijnshop in Oudenbosch voor deze Champagne.

Roederer Champagne blend

Aan het begin van de eerste wereldoorlog werd meer dan de helft van het Louis Roederer landgoed vernietigd. Om de wijngaard te herstructureren besloot het huis om druiven in te kopen en zo toch een champagne te kunnen produceren. Hierdoor ontstond er een champagne gemaakt van meerdere vintages. Vandaag de dag is dit de Louis Roederer Brut Premier. Brut premier is een blend van drie druivensoorten, Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay, afkomstig uit 40 verschillende gebieden en van 6 verschillende vintages. 5% van de druiven rijpt in eiken vaten en 10% in reguliere vaten. Vervolgens ondergaat een gedeelte malolactische fermentatie. De vins de réserve, die worden toegevoegd na de dosage zijn gemiddeld 2 tot 5 jaar oud en bepalen in hoge mate de geheel eigen stijl van het huis. Brut Premier rijpt minimaal 4 jaar op fles alvorens in de handel gebracht te worden.

Specificaties

Wijnsoort Mousserende wijn
Relatiegeschenken
Champagne
Mousserend wit
Wijnhuis Louis Roederer
Druivensoort Chardonnay
Pinot meunier
Pinot Noir
Wijnland Frankrijk
Wijnstreek Champagne
Kleur Wit
Inhoud fles(cl)75
Alcohol12%
Maximum aantal3

Louis Roederer

Bij Flesjewijn.com in het assortiment: Louis Roederer: een fantastisch Champagnehuis uit Reims en maakt deel uit van de "Louis Roederer Group". In de Louis Roederer Group treft u nog meer grote wijnhuizen aan zoals: Roederen Estate en Scharffenberger, beide in Californië, Champagnehuis Deutz en Maison Delas, Ramos Pinto in Douro Portugal, Les Domaines Ott in de Provence. Al deze wijnhuizen worden onafhankelijk gemanaged maar delen wel dezelfde excellente filosofie in wijnmaken.

Misschien ook interessant