• Le Canon du Marechal Rouge Domaine Cazes

Le Canon du Marechal Rouge - Domaine Cazes

De Le Canon du Marechal Rouge Syrah-Grenache is een wijn toegankelijke wijn. Deze wijn wordt gemaakt van twee blauwe druivenrassen, syrah en grenache. Die druivenrassen leveren de donkere kleur. Met daarnaast geuren van rood fruit zoals aalbessen, frambozen en kersen en kruidige tonen. De smaak is krachtig, maar geheel in balans, met een echt mediterraan karakter. De wijn heeft een plezierige afdronk.

Levertijd
Vandaag voor 15u besteld
binnen 1-7 werkdagen in huis
9,95
Ontvang 177 Spaarpunten

Spaar voor extra korting met een gratis account

Kijk voor alle wijnen van Domaine Cazes hier >

Uitgebreide omschrijving

De Le Canon du Marechal Rouge Syrah-Grenache is een wijn toegankelijke wijn. Deze wijn wordt gemaakt van twee blauwe druivenrassen, syrah en grenache. Die druivenrassen leveren de donkere kleur. Met daarnaast geuren van rood fruit zoals aalbessen, frambozen en kersen en kruidige tonen. De smaak is krachtig, maar geheel in balans, met een echt mediterraan karakter. De wijn heeft een plezierige afdronk..

Passend bij: blauwe kazen, gevogelte, rood vlees, salades, wijn voor alledag, Wit vlees.

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Biologische wijn
Wijnhuis Domaine Cazes
Druivensoort Grenache
Syrah - Shiraz
Wijnland Frankrijk
Wijnstreek Languedoc Roussillon
Inhoud fles(cl)75 cl
Minimum aantal6

Domaine Cazes

Domaine Cazes is één van de grootste en meest toonaangevende biodynamische wijnhuizen van Europa. Hun visie is het ecosysteem in vrijheid zijn werk te laten doen met gezondere wijngaarden en zuivere, levendige en smaakvolle wijn tot gevolg. Het proces wordt volledig gecontroleerd door 'Ecocert', de officiële instantie die alleen bij het naleven van zeer strenge regels het 'Eco certificaat' toekent.

Verschillende wijnboeren in Roussillon hebben hun kennis en materiaal gebundeld om een commerciële structuur te creëeren, om zo aan de vraag te voldoen van vele mensen over de continenten heen. Domaine Cazes is toonaangevend in deze groep en behoort tot de topproducenten in de Roussillon.

Misschien ook interessant