• Kopke 2007 Colheita Port

Kopke 2007 Colheita Port

Port uit  DouroPortugal


9.5
Beschikbaarheid: Nog 4 op voorraad
Ontvang 102 Spaarpunten i
34,95

Kopke 2007 Colheita Port

Kopke 2007 Colheita Port is een vriendelijke en aangename Tawny port, open en aromatisch met een elegant smaak palet waarin je rozijntjes, gedroogde abrikozen en gebrande sinaasappelschil herkent. De smaak van deze gerijpte Tawny port vol en krachtig, mooi in balans met smaakvolle frisse zuren. Dit is echt een fijne port, mooi in zijn eenvoud en onmogelijk om niet lekker te vinden!

Colheita met 10 jaar houtrijping

Colheita is een tawny port met jaartal aanduiding. De minimale rijping op vaten is 8 jaar, maar is over het algemeen veel langer. De botteling vindt plaats vlak voor de verkoop. Op het etiket staan het oogstjaar en de datum van botteling aangegeven. Deze Kopke 2007 Colheita Port is in 2017 gebotteld en heeft hierdoor 10 jaar houtrijping gehad. 

Kopke 2007 Colheita Port heeft 90 Parker punten

Dat deze 2007 Colheita van goede kwaliteit is wordt ondersteund door de verschillende uitstekende beoordelingen. Wine Spectator 91/100,  Jamie Goode 92/100, Robert Parker 90/100 punten. Daarbij is het mooie van deze port dat hij echt "klaar" is. Er vindt geen verdere rijping plaats op de fles. Drink deze Colheita bij voorkeur licht gekoeld.

Colheita port bestellen

Wil je van deze op vat gerijpte colheita port tuis genieten dan is deze hier online op flesjewijn.com te bestellen en zorgen we ervoor dat je deze goed verpakt snel thuis bezorgd krijgt. Kan je niet wachten om van de Kopke 2007 Colheita Port te genieten kom dan naar onze winkel Flesjewijnshop in Oudenbosch.

Specificaties

Wijnsoort Port
Wijnhuis Kopke
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol20%
Maximum aantal4

Kopke

Het huis Kopke werd opgericht in 1638 door Cristiano Köpke en houdt zich sindsdien bezig met de export van wijn en port. Diep doorgedrongen tot de Portugese samenleving is de firma Kopke het oudste bedrijf van buitenlandse oorsprong. Een hevige brand in 1882 verwoestte een groot deel van het verleden en daarom is het moeilijk een algehele geschiedkundige weergave te maken. De huidige directie, eigenaar sinds 1953 heeft zich veel moeite getroost om de goede reputatie van het bedrijf te handhaven. Momenteel worden de ports van Kopke geëxporteerd over de gehele wereld. Naar landen waar faam en kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Misschien ook interessant