• Kopke 1988 Colheita Port

Kopke 1988 Colheita Port

Port uit  DouroPortugal


9.5
Beschikbaarheid: Nog 1 op voorraad
Ontvang 195 Spaarpunten i
65,00

Kopke 1988 Colheita Port

Deze Kopke 1988 Colheita Port hebben we van een verzamelaar kunnen overnemen. De flessen zijn jaren liggend bewaard in een koele wijnkelder. De zegellak van de fleshals is licht beschadigd net als het achteretiket van de fles. Verder is de fles in goede staat en is ook de port van de bekende goede Kopke kwaliteit. 

Colheita met 13 jaar houtrijping

Colheita is een tawny port met jaartal aanduiding. De minimale rijping op vaten is 8 jaar, maar is over het algemeen veel langer. De botteling vindt plaats vlak voor de verkoop. Op het etiket staan het oogstjaar en de datum van botteling aangegeven. Deze Kopke 1988 Colheita Port is in 2001 gebotteld en heeft hierdoor 13 jaar houtrijping gehad. 

Colheita port bestellen

Wil je van deze op vat gerijpte colheita port tuis genieten dan is deze hier online op flesjewijn.com te bestellen en zorgen we ervoor dat je deze goed verpakt snel thuis bezorgd krijgt. Kan je niet wachten om van de Kopke 1988 Colheita Port te genieten kom dan naar onze winkel Flesjewijnshop in Oudenbosch.

Specificaties

Wijnsoort Port
Wijnhuis Kopke
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol20%
Maximum aantal1

Kopke

Het huis Kopke werd opgericht in 1638 door Cristiano Köpke en houdt zich sindsdien bezig met de export van wijn en port. Diep doorgedrongen tot de Portugese samenleving is de firma Kopke het oudste bedrijf van buitenlandse oorsprong. Een hevige brand in 1882 verwoestte een groot deel van het verleden en daarom is het moeilijk een algehele geschiedkundige weergave te maken. De huidige directie, eigenaar sinds 1953 heeft zich veel moeite getroost om de goede reputatie van het bedrijf te handhaven. Momenteel worden de ports van Kopke geëxporteerd over de gehele wereld. Naar landen waar faam en kwaliteit hoog in het vaandel staat.