Login en profiteer van extra voordeel
  • Kendall Jackson Vintner 's Reserve Pinot Noir

Kendall Jackson Vintner 's Reserve Pinot Noir

Kendall Jackson Vintner 's Reserve Pinot Noir is een herkenbare frisse rode wijn met karakteristieke aroma's van onder andere zwarte bessen. In de smaak herkent men braambes en andere bessoorten de boventoon aangevuld met hints van vanille en koffie met een rokerige afdronk.

Levertijd
Vandaag voor 15u besteld
binnen 1–5 werkdagen in huis
23,95
Ontvang 69 Spaarpunten

Maak gratis account aan en ontdek de beste prijs

Kijk voor alle wijnen van Jackson Family Wines hier >

Uitgebreide omschrijving

Kendall Jackson Vintner 's Reserve Pinot Noir is een herkenbare frisse rode wijn met karakteristieke aroma's van onder andere zwarte bessen. In de smaak herkent men braambes en andere bessoorten de boventoon aangevuld met hints van vanille en koffie met een rokerige afdronk. Moderne vinificatie, met 4 maanden houtlagering op Frans eiken.

Aanbevolen bij wit vlees, gevogelte. Gekoeld bij visgerechten en salades.

Kendall-Jackson produceert reeds meer dan 2 decennia lang van de meest verfijnde wijnen in Californië. Klimaat en grondsoorten worden per wijngaard nauwkeurig bestudeerd. Dit eigendom kent een wereldwijde reputatie. Kendall Jackson produceert hun wijn met respect voor de natuur. Dit wordt erkend met het Californië duurzaamheid certificaat. De Vintner’s Reserve serie is toonaangevend op de Amerikaanse wijnmarkt.

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Wijnhuis Jackson Family Wines
Druivensoort Pinot Noir
Syrah - Shiraz
Wijnland Amerika
Wijnstreek Californië
GeurHints van vanille en koffie en met een rokerige afdronk.
SmaakSappige rode wijn. Veloursachtige tannines. In de smaak herkent men zwarte bessen en zwart fruit.
Inhoud fles(cl)75

Jackson Family Wines

Kendall-Jackson is één van Californië’s jongste, meest toonaangevende en meest dynamische wijnhuizen. De eerste wijn onder het label ‘Kendall-Jackson’ was een Chardonnay uit 1982. Deze wijn won in 1983 de Platinum Award van de ‘American Wine Competition’. Een belangrijke reden van Kendall-Jackson’s succes is gelegen in de perfecte ligging van de wijngaarden. De druiven zijn grotendeels afkomstig uit de koelere kuststreken van Californië. De druiven krijgen hier alle gelegenheid om hun aroma- en smaakrijkdom te ontwikkelen.

Naast de wijnen van Kendall Jackson Estate worden ook de wijnen van een aantal andere Estates en Cellars aangeboden zoals Atalon, Hartford Court, Lokoya en de absolute topserie Vérité.