Login en profiteer van extra voordeel
  • Kendall Jackson Vintner's Reserve Cabernet Sauvignon

Kendall Jackson Vintner's Reserve Cabernet Sauvignon

Rode wijn uit  CaliforniëAmerika


9.6
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 81 Spaarpunten i

Sappige, kruidige rode wijn. Aroma’s van zwarte kers, bramen en cassis. Intens, rond met mooie gestructureerde tannines. In de lange afdronk herkent men ceder en vanille. Moderne, artisanale vinificatie, met 15 maanden houtlagering op Frans en Amerikaanse eiken.

Aanbevolen bij gegrild rood vlees, lamsvlees en wildgerechten of stevige kaassoorten.

Kendall-Jackson produceert reeds meer dan 2 decennia lang van de meest verfijnde wijnen in Californië. Klimaat en grondsoorten worden per wijngaard nauwkeurig bestudeerd. Dit eigendom kent een wereldwijde reputatie. Kendall Jackson produceert hun wijn met respect voor de natuur. Dit wordt erkend met het Californië duurzaamheid certificaat. De Vintner’s Reserve serie is toonaangevend op de Amerikaanse wijnmarkt.

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Wijnhuis Jackson Family Wines
Druivensoort Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
Merlot
Wijnland Amerika
Wijnstreek Californië
GeurAroma's van zwarte kers, braambes en cassis.
SmaakIntens, rond met mooie gestructureerde tannines. In de lange afdronk herkent men ceder en vanille.
Inhoud fles(cl)75

Jackson Family Wines

Kendall-Jackson is één van Californië’s jongste, meest toonaangevende en dynamische wijnhuis. Het is een familiebedrijf dat gestart is in 1982 door Jess Jackson die de succesvolle basis van het bedrijf heeft gelegd. Bij Kendall-Jackson staat het belang van familie voorop, daarbij zijn zij overtuigd dat je met hard werken de resultaten die je wilt behalen kan vormen en bereiken. Ook het compromisloos verlangen om nu en in de toekomst wijnen van hoge kwaliteit te produceren zit in de genen van Kendall-Jackson.

De Kendall-Jackson wijn zijn afkomstig van eigen wijngaarden gelegen op verschillende lokaties in het californische kustgebied van Montery, Arroyo Secco, Santa Barbara, Santa Maria Valley, Napa Valley en Mount Veerder. Kendall-Jackson maakt hun wijnen zoals je van een boutique winery mag verwachten: op kleine schaal waarbij alle oogsten per wijngaarde (of deel hiervan) gevinifieerd wordt. Hierna wordt geblend om tot de definitieve wijn te komen.