• Kaiken Terroir Series Malbec Bonarda Petit Verdot

Kaiken Terroir Series Malbec Bonarda Petit Verdot

De Kaiken Terroir Series Malbec Bonarda Petit Verdot is een heldere paars-rode wijn is fluweel zacht en elegant. De aroma's bestaan uit fruittonen zoals pruimen en specerijen zoals thijm en een lichte menthol toon. In de smaak wordt de warme rijpheid van de Malbec mooi ondersteund door het strakke fruit van Petit Verdot en de lichtvoetige smaak van Bonarda. Een bijzonder fijne blend!

Levertijd
Vandaag voor 15u besteld
binnen 1–5 werkdagen in huis
11,95
  • 10,95 p.st. bij 12+ flessen
Ontvang 33 Spaarpunten

Spaar voor extra korting met een gratis account

Kijk voor alle wijnen van Kaiken hier >

Uitgebreide omschrijving

De Kaiken Terroir Series Malbec Bonarda Petit Verdot is een heldere paars-rode wijn is fluweel zacht en elegant. De aroma's bestaan uit fruittonen zoals pruimen en specerijen zoals thijm en een lichte menthol toon. In de smaak wordt de warme rijpheid van de Malbec mooi ondersteund door het strakke fruit van Petit Verdot en de lichtvoetige smaak van Bonarda. Een bijzonder fijne blend en bestaat uit 80% Malbec / 15% Bonarda / 5% Petit Verdot!

We adviseren de Kaiken Terroir Series Malbec Bonarda Petit Verdot zo'n 30 minuten voor gebruik te openen en over te schenken in een karaf zodat er extra zuurstof bij de wijn komt. Hierdoor komt deze Kaiken Terroir Serie Malbec helemaal tot zijn recht.

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Wijnhuis Kaiken
Druivensoort Bonarda
Malbec
Petit Verdot
Wijnland Argentinië
Wijnstreek Mendoza
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol14.5%

Kaiken Premium Wines

Het Argentijnse wijnhuis Kaiken is in 2002 door Aurelio Montes (oprichter van Vina Montes uit Chili) opgezet. ‘Kaiken’ is het Mapuche-Indiaanse woord voor een Patagonische wilde gans, die regelmatig over het Andesgebergte trekt, net zoals Montes is overgestoken van Chili naar Argentinië.

Misschien ook interessant