• Joseph Perrier Cuvée Royale Brut Champagne (37.5cl)

Joseph Perrier Cuvée Royale Brut Champagne (37.5cl)

De Cuvée Royale Brut Champagne vertegenwoordigt de ware uitdrukking van de huisstijl van de Joseph Perrier Champagne. Het is een elegante, frisse, lichte en goed uitgebalanceerd Champagne met een goede lengte. De Joseph Perrier Cuvée Royale Brut Champagne is toegankelijk voor zowel de ervaren als de gelegenheids drinker en in deze kleine uitvoering van 37.5 cl erg handig als een hele fles teveel is!

Levertijd
Vandaag voor 15u besteld
binnen 1-3 werkdagen in huis
Prijs vanaf Ontvang 57 Spaarpunten
19,95

Uitgebreide omschrijving

De Cuvée Royale Brut Champagne vertegenwoordigt de ware uitdrukking van de huisstijl van de Joseph Perrier Champagne. Het is een elegante, frisse, lichte en goed uitgebalanceerd Champagne met een goede lengte. Joseph Perrier Cuvée Royale Brut is de perfecte feest Champagne.

De Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier druiven komen van wijngaarden van meer dan 20 verschillende dorpen. Waarbij deze wijngaarden vergelijkbaar zijn aan de eigen wijngaarden van Joseph Perrier die gelegen zijn in Cumières, Damery, Hautvillers en Verneuil. De Joseph Perrier Cuvée Royale Brut rijpt gemiddeld 3 jaar op fles.

Joseph Perrier Cuvée Royale Brut heeft een lichtgele gouden kleur met weerspiegelingen rijk aan een rood-gouden gloed. Delicate mousse, levendig met aanhoudende kleine belletjes. Fijne en complexe aroma’s met tonen van appel en peer die al een hint geven naar de fruitige stijl van Joseph Perrier Cuvée Royale Brut . Al met al een levendige, soepele, ronde en verfrissende Champagne.

De Joseph Perrier Cuvée Royale Brut Champagne is toegankelijk voor zowel de ervaren als de gelegenheids drinker. Perfect als aperitief, bij lichte visgerechten of niet te zoet gebak. Een klein flesje Champagne van 37.5 cl is erg handig als een hele fles teveel is!

Joseph Perrier Champagne

Joseph Perrier Champagne keldersHet huis Joseph Perrier is in 1825 opgericht. Het Joseph Perrier Champagnehuis is dan ook gebouwd op traditie en ervaring. Daarnaast zijn de kerlders van Joseph Perrier bekend om zijn daglicht portalen. Deze portalen zijn uniek bij Champagne kelders. De lichtportalen zijn snel na de oprichting van Joseph Perrier (in 1825) aangelegd. Dit was nog ver voor de komst van het electrische licht om zo daglicht in de kelders te brengen, en de aanblik hiervan blijft iedereen die de kelders voor het eerst bezoekt verbazen. 

Momenteel beslaan de kelders van Joseph Perrier Champagne zo'n 3 kilometer aan oppervlakte in de heuvels. Hier liggen de flessen horizontaal "sur lattes" in een perfecte omgeving van constante temperatuur en licht. De kelders beginnen direct na de wijnmakerij en de labelhal.

Joseph Perrier Champagne is van bijzondere kwaliteit en zeer gunstig van prijs. Zeker de moeite waard!