• Jose Galo Rueda Verdejo

Jose Galo Rueda Verdejo

Witte wijn uit  RuedaSpanje


9.5
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 18 Spaarpunten i
6,99

Jose Galo Rueda Verdejo

Jose Galo Rueda Verdejo is een witte wijn uit de Rueda. Deze Verdejo heeft een heldere groenachtig gele kleur. Een elegante neus met fruit, grapefruit, minerale aroma's, met hints van anijs en zinderend fris en sappig, 100% Verdejo dus denk aan citrus, groen gras en exotische tonen. 

Spaans familiebedrijf

Bodegas Rueda Perez S.A.T. Is een Spaans familiebedrijf gelegen in Pozaldez, Valladolid, in hart van het wijngebied Rueda. Jose Galo Rueda Verdejo: een Spaanse witte wijn gemaakt van de beste druiven uit de eigen wijngaarden, gelegen op een rotsachtig terroir in de gemeenten Pozaldez en Rueda. Hier heeft men een donkere bodem, arm en rotsachtig maar wel makkelijk te bewerken. Goed doorlatend en licht zilt, perfecte eigenschappen voor de Verdejo druif. De wijnstokken worden volgens de espalier methode geleid, op plantenframes.

Jose Galo Rueda Verdejo: topkwaliteit witte wijn

Gisting vindt volledig plaats in roestvrijstalen tanks met een uiterst strenge controle van de temperatuur tijdens de gisting om de beste eigenschappen van de druiven te bewaren en de wijn zijn finesse te geven.

Serveertips witte wijn Jose Galo Rueda Verdejo

Serveer deze wijn tussen 8 º C en 10 º C. De wijn past perfect bij schelpdieren, vis, rijst, pasta en kaas.

Bestel Jose Galo Rueda Verdejo online

Snel genieten van deze heerlijke wijn? U kunt Jose Galo Rueda Verdejo online bestellen in de webshop van Flesjewijn.com. We bezorgen uw wijn snel en veilig bij u thuis. Bestel dus snel uw wijn in onze online wijnhandel!

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Vegan wijn
Wijnhuis Bodegas Rueda Perez
Druivensoort Verdejo
Wijnland Spanje
Wijnstreek Rueda
Kleur Wit
Inhoud fles(cl)75

Deze wijn combineer je perfect met deze recepten

Bodegas Rueda Perez

Bodegas Rueda Perez S.A.T. Is een familiebedrijf gelegen in Pozaldez, Valladolid, in hart van het wijngebied Rueda. De nieuwste technologie zorgt hier voor high-end wijnen. Een volledige controle van de vinificatie door middel van een uitgekiend koelingsproces tijdens de vergisting en gekoelde isothermische opslag op RVS geven de hier gemaakte wijnen hun unieke finesse.  

De wijngaarden zijn gelegen op een rotsachtig terroir in de gemeente Pozaldez, op de glooingen La Encina De Budina Pozaldez en Buenavista de Rueda. De wijnstokken worden volgens de espalier methode geleid, op plantenframes. En zijn geplant op een donkere bodem, arm en rotsachtig, echter makkelijk te bewerken. Goed doorlatend en licht zilt, perfekt voor de Verdejo druif.

Misschien ook interessant