Login en profiteer van extra voordeel
  • Jean Max Roger Cuvée Allouettes Blanc Pouilly Fumé

Jean Max Roger Cuvée Allouettes Blanc Pouilly Fumé

Witte wijn uit  LoireFrankrijk


9.5
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 66 Spaarpunten i

Jean Max Roger Cuvée Allouettes Blanc Pouilly Fumé

Deze Pouilly Fumé van Jean Max Roger heeft een heerlijk verleidelijk aroma van kruisbessen en rijp wit fruit. Het is een enorm zuivere en frisse wijn met een open karakter en aangename zuren. Verfrissend en levendig van smaak met een aantrekkelijke stevigheid die met een mooie lengte afsluit.

Pouilly Fumé uit Val de Loire

Het domein Jean-Max Roger, dat is gevestigd in Sancerre, maakt één Pouilly-Fumé, deze Chante-Alouettes. Het bedrijf beschikt niet over wijngaarden in Pouilly-Fumé. Er wordt wijn of druivenmost gekocht van lokale producenten, waarmee J.M. Roger al meer dan 20 jaar werkt. De wijn is afkomstig van verschillende terroirs: zand- en vuursteenhoudende klei en kalkhoudende leem. Door het blenden van de wijnen van deze twee verschillende ondergronden krijgt deze cuvee zijn bijzondere intensiteit en aromatische rijkdom. Ondergronden met wat vuursteen geven de wijn die typische geur van rokerigheid en vuursteen waarom deze streek bekend is.

Bestel en geniet van Pouilly Fumé

Jean Max Roger Cuvée Allouettes Blanc Pouilly Fumé is heerlijk om te schenken als aperitief. Daarnaast zeer geschikt om te serveren bij zeevruchten en is bij schaal- en schelpdieren perfect op zijn plek. Probeer deze Pouilly Fumé ook eens bij licht gevogelte en harde jonge (geiten)kazen. Wil je van deze pouilly fumé thuis genieten dan is deze hier online op flesjewijn.com te bestellen en zorgen we ervoor dat je deze goed verpakt snel thuis bezorgd krijgt. Kan je niet wachten om van de Jean Max Roger Cuvée Allouettes Blanc Pouilly Fumé te genieten kom dan naar onze wijnwinkel Flesjewijnshop in Oudenbosch.

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Vegan wijn
Wijnhuis Jean-Max Roger
Druivensoort Sauvignon Blanc
Wijnland Frankrijk
Wijnstreek Loire
Kleur Wit
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol13.5%

Misschien ook interessant