• Gran Moraine Pinot Noir

Gran Moraine Pinot Noir

Rode wijn uit  OregonAmerika


9.5
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 132 Spaarpunten i
44,95

Gran Moraine Pinot Noir

Gran Moraine Pinot Noir is een unieke pinot noir! Met elke slok komen nieuwe, uitgesproken aroma’s los. De geur is rijk en uitbundig: cranberry, framboos, rozenbottels, rabarber en Santa Rosa pruim. Een kruidig palet ontwikkelt zich in de neus met citroengras, tijm en dragon als boventoon. De smaak is paradijselijk, een vloeibaar genot op de tong met warme kersen en anijs. Stoer leer en iets van dennennaalden beginnen zich ook te openbaren. Maar de grootste kracht van Gran Moraine Yamhill Carlton Pinot Noir is het enorm zuivere karakter.

Amerikaanse Pinot Noir uit Oregon

De wijngaarden van Gran Moraine bevinden zich in Yamhill-Carlton AVA, Willamette Valley (Oregon) en zijn aangeplant in 2005. Hier zorgt het koele, maritieme klimaat voor unieke omstandigheden voor het verbouwen van druiven. De druiven kunnen hierdoor later geplukt worden wat zorgt voor de unieke Gran Moraine stijl, gebalanceerde zuren en genuanceerde aarde- en fruittonen. Het wijnhuis dankt de naam aan de gletsjerbewegingen die de Morenen in de laatste ijstijd achterlieten in de noordelijke Willamette vallei. Gran Moraine Pinot Noir is gemaakt volgens de traditionele vinificatie en heeft 11 maanden gerijpt op Frans eikenhouten vaten van 228 liter. (waarvan 38% nieuw)

Gran Moraine Pinot Noir bestellen

Gran Moraine Pinot Noir is zo'n wijn die je geweldig kan combineren bij een mooi stuk wildgebraad, varkensvlees, stoofgerechten en gevogelte. Wil je van deze Pinot Noir uit Oregon thuis genieten dan is deze hier online op flesjewijn.com te bestellen. Na bestellen zorgen we ervoor dat je deze goed verpakt snel thuis bezorgd krijgt. Kan je niet wachten om van de Gran Moraine Pinot Noir te genieten kom dan naar onze winkel Flesjewijnshop in Oudenbosch.

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Wijnhuis Gran Moraine
Druivensoort Pinot Noir
Wijnland Amerika
Wijnstreek Oregon
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol13.9%

Misschien ook interessant