• Graham's Vintage Port 1997 (beschadigde capsule)

Graham's Vintage Port 1997 (met beschadigde capsule)

Port uit  DouroPortugal


9.5
Beschikbaarheid: Nog 1 op voorraad
Ontvang 252 Spaarpunten i
84,50

Graham's Vintage Port 1997

Deze Vintage port 1997 van Graham's heeft een intens diepe kleur met een paarse rand. Het aroma is weelderig en rijp met bloesem aroma's en een ondertoon van kersen. De smaak van deze Vintage 1997 port is klassiek en heeft een volle structuur die verpakt is in lagen rijp fruit en stevige tannines. De afdronk van deze Vintage port 1997 is vol en lang.

Note: Deze Graham's Vintage Port 1997 heeft een beschadigde capsule, de top is er af. Verder verkeert deze Graham's Vintage Port 1997 in uitstekende staat is nu ook mooi op dronk.

Zet de fles een week voor gebruik rechtop, maar decanteer de wijn wel door een zeefje. De Vintage Port kan namelijk sporen van depot bevatten, zeker als de fles al een tijdje heeft gestaan. Serveer deze Port bij overjarige en blauwe kazen zoals Stilton.

Bekroningen:
- James Suckling, Wine Spectator 90 punten
- Robert Parker 93 punten
- Janice Robinson 17,5 punten

Specificaties

Wijnsoort Port
Wijnhuis Graham's Port
Druivensoort Tinta Barroca
Tinta Francisca
Tinta Roriz
Touriga Nacional
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Kleur Rood
Maximum aantal1

Graham's Port

Graham's Port wordt wereldwijd door kenners beschouwd als de beste in opmerkelijke, en uitgebalanceerde port. Met name de hogere portkwaliteiten als de LBV, lang gerijpte tawny's en Vintage Port van Graham's scoren in vergelijkende proeverijen zeer goed. 

Misschien ook interessant