Login en profiteer van extra voordeel
  • Graham's The Tawny

Graham's The Tawny

Port uit  DouroPortugal


9.6
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 51 Spaarpunten i

Graham's The Tawny Port

Graham's The Tawny is een prachtige Port met een licht aroma van geroosterde amandelen en kaneel. De kleur is diep amber goud. De smaak van deze gerijpte tawny port is rijk met mooie rijpe fruittonen en heeft een lange afdronk, maar “The Tawny” heeft tevens een stevig karakter met een evenwichtige zuurgraad en zachte tannines.

Tawny Port met houtrijping

Graham's The Tawny Port is een blend van houtgerijpte tawny port met een gemiddelde leeftijd van 7 tot 9 jaar. De vaten voor het rijpen van Port zijn vaten die eerder voor het rijpen van wijnen zijn gebruikt. In tegenstelling tot 10 en 20 jaar oude Tawny Ports, heeft men de vrijheid bij Graham’s “The Tawny” om een wijn te creëren naar eigen voorkeuren en ervaring.

Wijn-spijsadvies Graham's The Tawny Port

Deze unieke port past bij desserts, rijpe kazen, karamelpudding, notentaart en natuurlijk ook bij chocolade brownies met hazelnoten. Bij warm weer kan Graham's The Tawny Port het best gekoeld worden genoten.

Graham's The Tawny Port: prijswinnende port

Dat deze port uniek is, blijkt wel uit het feit dat hij maar liefst 93 punten scoorde bij Wine Spectator!

Bestel Graham's The Tawny port online

In de webshop van Flesjewijn.com bestelt u deze heerlijke rode port snel en eenvoudig online. We zorgen ervoor dat u binnen een paar dagen van uw port kunt genieten. 

Specificaties

Wijnsoort Port
Wijnhuis Graham's Port
Druivensoort Tinta Barroca
Tinta Roriz
Touriga Nacional
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)75 cl

Deze wijn combineer je perfect met deze recepten

Graham's Port

Op de steile hellingen langs de rivier de Douro zijn op ontelbare terrassen de wijngaarden aangelegd,waaronder die van W&J Graham's. 
Graham's Port wordt wereldwijd door kenners beschouwd als de beste in opmerkelijke, en uitgebalanceerde port. Met name de hogere portkwaliteiten als Vintage Port en Late Bottled Vintage scoren in vergelijkende proeverijen zeer goed. 

Graham's is werelds meest bewonderde Port huis

Graham's Port is in 2016 verkozen tot 's werelds meest bewonderde Port huis. Deze lijst wordt ieder jaar samengesteld door Drinks International, waarin de top 50 van de meest bewonderde wijnmerken ter wereld staan. De lijst met 's werelds meest bewonderde wijnmerken wordt jaarlijks door Drinks International uitgebracht waarbij meer dan 200 van 's werelds beste wijnmeesters, sommeliers, wijnkopers, vinologen en journalisten hun stem uitbrengen om deze lijst samen te stellen.

Misschien ook interessant