• Graham's The Tawny
Actie

Graham's The Tawny

Port uit  DouroPortugal


9.6
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 45 Spaarpunten i
17,95 15,99

Prachtige Port met een licht aroma van geroosterde amandelen en kaneel. De kleur is diep amber goud. De smaak is rijk met een lange afdronk, maar “The Tawny” heeft tevens een stevig karakter met een evenwichtige zuurgraad en zachte tannines. “It’s what’s in the Barrel that counts !” 7 jaar Houtrijping. De vaten voor het rijpen van Port, zijn vaten die eerder voor het rijpen van wijnen zijn gebruikt. In tegenstelling tot 10 en 20 jaar oude Tawny Ports, heeft men de vrijheid bij Graham’s “The Tawny” om een wijn te creëren naar eigen voorkeuren en ervaring. Bij warm weer kan Graham's The TawnyPort het best gekoeld worden genoten.

Passend: bij desserts, rijpe kazen, karamelpudding, notentaart, chocolade brownies met hazelnoten.

Awards: 93 punten Wine Spectator!

Specificaties

Wijnsoort Port
Wijnhuis Graham's Port
Druivensoort Tinta Barroca
Tinta Roriz
Touriga Nacional
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Geurlicht aroma van geroosterde amandelen en kaneel
Smaakde smaak is rijk met een lange afdronk maar heeft tevens een stevig karakter met evenwichtige zuurgraag en zachte taninnes
Inhoud fles(cl)75

Deze wijn combineer je perfect met deze recepten

Graham's Port

Op de steile hellingen langs de rivier de Douro zijn op ontelbare terrassen de wijngaarden aangelegd,waaronder die van W&J Graham's. 
Graham's Port wordt wereldwijd door kenners beschouwd als de beste in opmerkelijke, en uitgebalanceerde port. Met name de hogere portkwaliteiten als Vintage Port en Late Bottled Vintage scoren in vergelijkende proeverijen zeer goed. 

Graham's is werelds meest bewonderde Port huis

Graham's Port is in 2016 verkozen tot 's werelds meest bewonderde Port huis. Deze lijst wordt ieder jaar samengesteld door Drinks International, waarin de top 50 van de meest bewonderde wijnmerken ter wereld staan. De lijst met 's werelds meest bewonderde wijnmerken wordt jaarlijks door Drinks International uitgebracht waarbij meer dan 200 van 's werelds beste wijnmeesters, sommeliers, wijnkopers, vinologen en journalisten hun stem uitbrengen om deze lijst samen te stellen.

Misschien ook interessant