Login en profiteer van extra voordeel
  • Graham's The Tawny

Graham's The Tawny

Port uit  DouroPortugal


9.5
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 54 Spaarpunten i

Graham's The Tawny Port

Graham's The Tawny port is een prachtige goud amber gekleurde Port met een complex aroma van sinaasappelschil, geroosterde amandelen, kaneel, pruimen, rozijnen en vijgen. De smaak van deze gerijpte tawny port is rijk met mooie rijpe fruittonen en heeft een lange afdronk en tevens een stevig karakter met een evenwichtige zuurgraad en zachte tannines. Dat deze tawny port in de smaak valt wordt extra bevestigd door mooie beoordeling van 93 punten van Wine Spectator.

Graham's The Tawny Port met houtrijping

Graham's The Tawny Port is een blend van houtgerijpte tawny port met een gemiddelde leeftijd van 7 tot 9 jaar. De vaten voor het rijpen van Port zijn vaten die eerder voor het rijpen van wijnen zijn gebruikt. In tegenstelling tot 10 en 20 jaar oude Tawny Ports, heeft men de vrijheid bij Graham’s “The Tawny” om een wijn te creëren naar eigen voorkeuren en ervaring.

Wijn-spijsadvies Graham's The Tawny Port

Deze unieke port past bij desserts, rijpe kazen, karamelpudding, notentaart en natuurlijk ook bij chocolade brownies met hazelnoten. Om optimaal te genieten van alle aroma's van Graham's The Tawny Port kan je deze het beste gekoeld drinken. Hierdoor komen alle aroma's en smaken perfect tot hun recht.

Bestel Graham's The Tawny port online

In de webshop van Flesjewijn.com bestelt u deze heerlijke Graham's The Tawny port snel en eenvoudig online. Hierna zorgen wij ervoor dat u snel van uw port kunt genieten. 

Specificaties

Wijnsoort Port
Wijnhuis Graham's Port
Druivensoort Tinta Barroca
Tinta Roriz
Touriga Nacional
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)75 cl

Deze wijn combineer je perfect met deze recepten

Graham's Port

Graham's Port wordt wereldwijd door kenners beschouwd als de beste in opmerkelijke, en uitgebalanceerde port. Met name de hogere portkwaliteiten als de LBV, lang gerijpte tawny's en Vintage Port van Graham's scoren in vergelijkende proeverijen zeer goed. 

Misschien ook interessant