• Graham’s Six Grapes Reserve Port tappit hen (2,25 liter) in kist

Graham’s Six Grapes Reserve Port tappit hen (2,25 liter) in kist

Port uit  DouroPortugal


9.6
Beschikbaarheid: Nog 1 op voorraad
Ontvang 174 Spaarpunten i
58,95

Graham's Six Grapes Reserve Port

Graham's Six Grapes Reserve Port is een tamelijk donkere port met een zeer stevige “body”. Fruitig, robuust en super van kwaliteit. De volle smaak wordt gekenmerkt door een goede structuur en een lange sappige afdronk. Graham's Six Grapes rijpt korter op de houten vaten dan andere ruby reserve port wijnen, dit om ervoor te zorgen dat het jeugdige karakter vol fruit tonen als zwarte bessen, cassis en drop tonen fris aanwezig blijven.

Graham's Six Grapes Reserve Port uit Villa Nova de Gaia

Een prachtige apéritiefport, maar het best komt deze port tot zijn recht bij een keur aan stevige, uitgesproken kaassoorten (Stilton). De lagering vindt plaats gedurende 4 tot 5 jaar op eiken vaten in de lodges van Vila Nova de Gaia. In tegenstelling tot Vintage port behoeft deze port niet direct na opening geconsumeerd te worden. Wel adviseren wij u de Six Grapes binnen een maand na opening te consumeren en zodoende optimaal van de kwaliteit te genieten!

De Six Grapes van Graham's staat voor kwaliteit

De 6 druiventrosjes die op de fles te zien zijn van de Six Grapes port zijn een kwaliteitsindicatie, die van oudsher gebruikt wordt bij Graham's. Hoe meer druiventrosjes er op het vat geschreven werden hoe beter de kwaliteit en 6 trosjes is het maximaal haalbare en geeft beste kwaliteit aan. Deze kwaliteit wordt zeker onderschreven door de diverse gouden en zilveren medailles die de Six Grapes Reserve Port heeft gewonnen. Graham's Six Grapes Reserve Port heeft veel van het karakter van Vintage Port maar heeft geen depot omdat het bezinksel in het fust achterblijft bij het bottelen. De wijn wordt niet direct na de vinificatie gebotteld. De ontwikkeling heeft dus volledig op fust plaatsgevonden.

Tappit hen port fles

In deze uitvoering van de Graham's Six Grapes Reserve port is de port gebottled in een grote fles van 2,25 liter. (staat gelijk aan 3 normale flessen) De fles is verpakt in een bijpassende luxe houten kist in de Six Grapes stijl. Tevens wordt een een handig schenkkurk bij geleverd die ideaal is bij het inschenken en de fles ook perfect afsluit. Hiermee kan je deze fles prima bewaren zolang de geopende fles nog niet leeg is. Graham's Six Grapes Reserve Port is heerlijk om zo van te genieten. Daarnaast past deze port perfect bij stevige kaas (blauwschimmel, stilton) en bij pure chocolade (desserts).

Graham's Six Grapes Reserve Port online bestellen

In onze wijnwebshop bestelt u deze heerlijke Graham’s Six Grapes Reserve Port tappit hen snel en eenvoudig online. We zorgen ervoor dat deze grote port fles zorgvuldig verpakt is en snel bij u bezorgd wordt zodat u binnen een paar dagen van uw port kunt genieten. 

Specificaties

Wijnsoort Port
Wijnhuis Graham's Port
Druivensoort Tinta amarela
Tinta Barroca
Tinta Cão
Tinta Roriz
Touriga Franca
Touriga Nacional
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)225
Alcohol20%
Maximum aantal1

Graham's Port

Op de steile hellingen langs de rivier de Douro zijn op ontelbare terrassen de wijngaarden aangelegd,waaronder die van W&J Graham's. 
Graham's Port wordt wereldwijd door kenners beschouwd als de beste in opmerkelijke, en uitgebalanceerde port. Met name de hogere portkwaliteiten als Vintage Port en Late Bottled Vintage scoren in vergelijkende proeverijen zeer goed. 

Graham's is werelds meest bewonderde Port huis

Graham's Port is in 2016 verkozen tot 's werelds meest bewonderde Port huis. Deze lijst wordt ieder jaar samengesteld door Drinks International, waarin de top 50 van de meest bewonderde wijnmerken ter wereld staan. De lijst met 's werelds meest bewonderde wijnmerken wordt jaarlijks door Drinks International uitgebracht waarbij meer dan 200 van 's werelds beste wijnmeesters, sommeliers, wijnkopers, vinologen en journalisten hun stem uitbrengen om deze lijst samen te stellen.

Misschien ook interessant