• Graham’s Six Grapes Reserve Port
Actie

Graham’s Six Grapes Reserve Port

Port uit  DouroPortugal


9.5
Beschikbaarheid: Op voorraad
18,95 16,49

Graham's Six Grapes Reserve Port

Graham's Six Grapes Reserve Port is een tamelijk donkere port met een zeer stevige “body”. Fruitig, robuust en super van kwaliteit. De volle smaak wordt gekenmerkt door een goede structuur en een lange sappige afdronk. Graham's Six Grapes rijpt korter op de houten vaten dan andere ruby reserve port wijnen, dit om ervoor te zorgen dat het jeugdige karakter vol fruit tonen als zwarte bessen, cassis en drop tonen fris aanwezig blijven.

Graham's Six Grapes Reserve Port uit Villa Nova de Gaia

Een prachtige apéritiefport, maar het best komt deze port tot zijn recht bij een keur aan stevige, uitgesproken kaassoorten (Stilton). De lagering vindt plaats gedurende 4 tot 5 jaar op eiken vaten in de lodges van Vila Nova de Gaia. In tegenstelling tot Vintage port behoeft deze port niet direct na opening geconsumeerd te worden. Wel adviseren wij u de Six Grapes binnen een maand na opening te consumeren en zodoende optimaal van de kwaliteit te genieten!

De Six Grapes van Graham's staat voor kwaliteit

De 6 druiventrosjes die op de fles te zien zijn van de Six Grapes port zijn een kwaliteitsindicatie, die van oudsher gebruikt wordt bij Graham's. Hoe meer druiventrosjes er op het vat geschreven werden hoe beter de kwaliteit en 6 trosjes is het maximaal haalbare en geeft beste kwaliteit aan. Deze kwaliteit wordt zeker onderschreven door de diverse gouden en zilveren medailles die de Six Grapes Reserve Port heeft gewonnen. Graham's Six Grapes Reserve Port heeft veel van het karakter van Vintage Port maar heeft geen depot omdat het bezinksel in het fust achterblijft bij het bottelen. De wijn wordt niet direct na de vinificatie gebotteld. De ontwikkeling heeft dus volledig op fust plaatsgevonden.

  • Gold Medal: Decanter World Wine Awards 2017
  • Gold Medal: Decanter World Wine Awards 2013
  • Trophy Medal: Decater World Wine Awards 2013
  •  Silver Medal: International Wine Challenge 2013

Wijn-spijsadvies Graham's Six Grapes Reserve Port

Graham's Six Grapes Reserve Port is heerlijk om zo van te genieten. Daarnaast past deze port perfect bij stevige kaas (blauwschimmel, stilton) en bij pure chocolade (desserts).

Graham's Six Grapes Reserve Port online bestellen

In onze wijnwebshop bestelt u deze heerlijke Graham’s Six Grapes Reserve Port snel en eenvoudig online. We zorgen ervoor dat de port zorgvuldig verpakt is en snel bij u bezorgd wordt zodat u binnen een paar dagen van uw port kunt genieten. 

Specificaties

Wijnsoort Port
Wijnhuis Graham's Port
Druivensoort Tinta amarela
Tinta Barroca
Tinta Cão
Tinta Roriz
Touriga Franca
Touriga Nacional
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)75
Alcohol20%

Deze wijn combineer je perfect met deze recepten

Graham's Port

Graham's Port wordt wereldwijd door kenners beschouwd als de beste in opmerkelijke, en uitgebalanceerde port. Met name de hogere portkwaliteiten als de LBV, lang gerijpte tawny's en Vintage Port van Graham's scoren in vergelijkende proeverijen zeer goed. 

Misschien ook interessant