• Graham's Late Bottled Vintage 2015 Bicentenary Commemorative Edition in luxe tube

Graham's Late Bottled Vintage 2015 Bicentenary Commemorative Edition in luxe tube

Port uit  DouroPortugal


9.6
Beschikbaarheid: Nog 10 op voorraad
Ontvang 54 Spaarpunten i
18,95

Hoe smaakt de Graham's Late Bottled Vintage 2015?

Deze Graham's Late Bottled Vintage 2015 Bicentenary Commemorative Edition in luxe tube heeft een donkere rood, bijna zwarte kleur. De geur is bijzonder aangenaam en vol zwarte bessen en drop met op de achtergrond tonen van steenrozen en munt. De smaak van deze LBV port is vol en compact met een sappige structuur die mooi in balans is met frisse en kruidige tonen. Al met al een bijzondere Graham's LBV port ter ere van het 200 jarige bestaan van Graham's Port.

Wat is zo bijzonder aan de Graham's Late Bottled Vintage 2015 Bicentenary Commemorative Edition?

Deze 2015 Late Bottled Vintage van Graham's is gebottled in 2020, het jaar waarin Graham's Port haar 200 jarig jubileum viert. Op dat moment heeft de port 5 jaar gerijpt in de Graham's Lodge. Dit is 3 jaar langer als bij een gewone Vintage port, deze rijpt gedurende 2 jaar op vat en daarna verder op de fles. Een LBV port rijpt enkel op vat (tussen de 3 en 6 jaar) en niet meer op de fles. Hierdoor heeft een Late Bottled Vintage port ook geen bezinksel. De druiven voor deze LBV 2015 zijn afkomstig van Quinta dos Malvedos, Quinta do Tua, Quinta das Lages en Quinta da Vila Velha en Quinta do Vale de Malhadas. Deze laatste 2 Quintas zijn privé bezit van leden van de Symington familie en de druiven hiervan worden enkel gebruikt voor Late Bottled Vintage Port van Graham's.

Graham's LBV 2015 in bijzonder Tube

Deze speciale 200-jarige jubileum editie van de Graham's Late Bottled Vintage 2015 is verpakt in 3 mooi gekleurde tubes, dieprood, koningsblauw en oker geel. De Tubes zijn bekleed met handgemaakt gemarmerd papier waarmee Graham's de aandacht voor detail ook hier weer voorop zet. De etiketten op de fles zijn gedecoreerd met details die je veel in Porto ziet in de ijzeren balkon hekken en traditionele Portugese tegels.

Bestel Graham's Late Bottled Vintage 2015 Port online

Snel genieten van deze heerlijkePort? U kunt Graham's Late Bottled Vintage 2015 Bicentenary Commemorative Edition in luxe tube online bestellen in de webshop van Flesjewijn.com. Het is een heerlijke LBV port om thuis van te genieten of geeft deze Port kado aan een liefhebber. Ook is deze LBV Port bijzonder geschikt als relatiegeschenk We bezorgen snel en veilig bij u thuis. Bestel makkelijk uw wijn in onze online wijnhandel!

Specificaties

Wijnsoort Port
Relatiegeschenken
Wijnhuis Graham's Port
Druivensoort Sousão
Tinta amarela
Tinta Barroca
Touriga Franca
Touriga Nacional
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Inhoud fles(cl)75
Alcohol20%
Maximum aantal10

Graham's Port

Op de steile hellingen langs de rivier de Douro zijn op ontelbare terrassen de wijngaarden aangelegd,waaronder die van W&J Graham's. 
Graham's Port wordt wereldwijd door kenners beschouwd als de beste in opmerkelijke, en uitgebalanceerde port. Met name de hogere portkwaliteiten als Vintage Port en Late Bottled Vintage scoren in vergelijkende proeverijen zeer goed. 

Graham's is werelds meest bewonderde Port huis

Graham's Port is in 2016 verkozen tot 's werelds meest bewonderde Port huis. Deze lijst wordt ieder jaar samengesteld door Drinks International, waarin de top 50 van de meest bewonderde wijnmerken ter wereld staan. De lijst met 's werelds meest bewonderde wijnmerken wordt jaarlijks door Drinks International uitgebracht waarbij meer dan 200 van 's werelds beste wijnmeesters, sommeliers, wijnkopers, vinologen en journalisten hun stem uitbrengen om deze lijst samen te stellen.

Misschien ook interessant