• Graham's Late Bottled Vintage

Graham's Late Bottled Vintage

Graham's Late Bottled Vintage is een donkerrode Port met bijzondere aroma’s van bloemen, zwarte bessen en munt. De wijn is mooi in balans en bevat rijke en zoete smaken.

Heerlijk bij kazen, nootjes of gedroogd fruit na de maaltijd

Levertijd
Vandaag voor 15u besteld
binnen 1-3 werkdagen in huis
Prijs vanaf Ontvang 54 Spaarpunten
18,95

Uitgebreide omschrijving

Graham's Late Bottled Vintage is een donkerrode Port met bijzondere aroma’s van bloemen, zwarte bessen en munt. De wijn is mooi in balans en bevat rijke en zoete smaken.

Bij een Vintage port kan het wel tot 20 jaar duren voordat de port zijn hoogtepunt bereikt. Wil je niet zo lang wachten dan is de Late Bottled Vintage (LBV) een goed alternatief. Deze Port rijpt vier tot zes jaar op fles en kan direct na aankoop worden gedronken. Hierdoor is dit een prijsvriendelijk ‘Vintage’ alternatief voor iedere gelegenheid. De Graham's Late Bottled Vintage heeft geen depot in de fles omdat het bezinksel in het fust achterblijft bij het bottelen. De ontwikkeling heeft dus volledig op fust plaatsgevonden.

Heerlijk bij kazen, nootjes of gedroogd fruit na de maaltijd.

Specificaties

Wijnsoort Port
Wijnhuis Graham's Port
Druivensoort Tinta Barroca
Tinta Roriz
Touriga Nacional
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Inhoud fles(cl)75
Houdbaarheidna opening zo'n maand houdbaar.
Maximum aantal1

Graham's Port

Op de steile hellingen langs de rivier de Douro zijn op ontelbare terrassen de wijngaarden aangelegd,waaronder die van W&J Graham's.

Graham's Port wordt wereldwijd door kenners beschouwd als de beste in opmerkelijke, en uitgebalanceerde port. Met name de hogere portkwaliteiten als Vintage Port en Late Bottled Vintage scoren in vergelijkende proeverijen zeer goed.