• Graham's 40 years Old Tawny Port

Graham's 40 years Old Tawny Port

Port uit  DouroPortugal


9.7
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 447 Spaarpunten i
149,50

Graham's 40 years Old Tawny Port is het resultaat van een langdurige traditie. Deze bijzondere tawny port wordt samengesteld door de meester blender van Graham's die de beste wijnen samenvoegt die door zijn overgroot vader, grootvader, vader en ooms werden bewaard. Deze 40 jaar oude tawny port van Graham's is echt voor de liefhebbers van uitzonderlijke, complexe en subtiele port. Je proeft hier als het ware de historie.

Graham's 40 years Old Tawny Port heeft een complex aroma met vele nuances die een voorbode zijn voor het uitgebreide palet aan smaken. Dit gaat van delicate fruit tonen en rozijnen tot geroosterde toffee en chocolade om uit te lopen in een geweldige afdronk!

Wijn- spijs advies voor bij Graham's 40 years Old Tawny Port: serveer deze 40 jaar oude tawny port licht gekoeld om hem beter tot zijn recht te laten komen bij donkere chocolade, oude Hollandse kazen.

Specificaties

Wijnsoort Port
Wijnhuis Graham's Port
Druivensoort Tinta Barroca
Tinta Roriz
Touriga Franca
Touriga Nacional
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)75

Graham's Port

Op de steile hellingen langs de rivier de Douro zijn op ontelbare terrassen de wijngaarden aangelegd,waaronder die van W&J Graham's. 
Graham's Port wordt wereldwijd door kenners beschouwd als de beste in opmerkelijke, en uitgebalanceerde port. Met name de hogere portkwaliteiten als Vintage Port en Late Bottled Vintage scoren in vergelijkende proeverijen zeer goed. 

Graham's is werelds meest bewonderde Port huis

Graham's Port is in 2016 verkozen tot 's werelds meest bewonderde Port huis. Deze lijst wordt ieder jaar samengesteld door Drinks International, waarin de top 50 van de meest bewonderde wijnmerken ter wereld staan. De lijst met 's werelds meest bewonderde wijnmerken wordt jaarlijks door Drinks International uitgebracht waarbij meer dan 200 van 's werelds beste wijnmeesters, sommeliers, wijnkopers, vinologen en journalisten hun stem uitbrengen om deze lijst samen te stellen.

Misschien ook interessant