Login en profiteer van extra voordeel
  • Graham's 30 Years Old Tawny Port

Graham's 30 Years Old Tawny Port

Port uit  DouroPortugal


9.5
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 315 Spaarpunten i

Graham's 30 Years Old Tawny Port

Graham’s 30 Years Old Tawny heeft een bouquet van Amandelen, honing, karamel en gedroogd fruit. De stijl van deze 30 jaar oude tawny port is zacht, zeer subtiel en prachtig in balans. Een 30 jaar oude port is een blend van diverse oudere jaren, die, mits met zorg geblend de impressie geven van een 30 jaar oude port. Door langduring lageren op eikenhout verandert de kleur van diep, donker rood naar roodbruin/oranje.

Graham's port toonaangevende kwaliteit

Graham’s staat voor kwaliteit en is echt een topproducent op het gebied van Premium Port. De vele awards die ze gewonnen hebben in de loop der jaren bevestigd dit. Zo heeft de Graham's 30 Years Old Tawny Port verschillende awards gewonnen: 

  • Gouden medaille International Wine Challenge (IWC) 
  • Gouden medaille Decanter World Wine Awards (DWWA)

Dat zegt alles over de ambitie van dit prachtige Port huis. Maar zo zijn ze niet begonnen. Sterker nog, Graham’s is niet als Portbedrijf begonnen. In het begin van de negentiende eeuw waren de broers William en John Graham de trotse eigenaren van een textielhandel. Toen een klant krap bij kas zat, namen ze in plaats van contanten, 27 vaten Port aan als betaling. Dat was liefde op het eerste gezicht, ze besloten zich voortaan te richten op de productie van de allerbeste Port wijnen uit de Douro vallei. De generaties erna volgden het voorbeeld van hun voorvaderen en anno 2021 is Graham’s nog altijd een familiebedrijf. Wel worden er aanzienlijk meer wijnen geproduceerd en verkocht dan ruim honderd jaar geleden. 

Graham’s 30 Years Old Tawny bestellen

Wil je van deze 30 jaar oude port thuis genieten dan is deze hier online op flesjewijn.com te bestellen en zorgen we ervoor dat je deze goed verpakt snel thuis bezorgd krijgt. Kan je niet wachten om van de Graham’s 30 Years Old Tawny te genieten kom dan naar onze winkel Flesjewijnshop in Oudenbosch. Serveer bij deze 30 jaar oude port blauwe kazen of pure chocolade. Een port als deze kan natuurlijk uitstekend gewoon zo gedronken worden. We raden het aan om deze port licht gekoeld te serveren om zo optimaal de subtiele smaak van deze 30 jaar oude Graham's port te ervaren.

Specificaties

Wijnsoort Port
Wijnhuis Graham's Port
Druivensoort Tinta Barroca
Tinta Cão
Tinta Roriz
Touriga Nacional
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Kleur Rood
Smaakeen prachtige, zeer zachte oude port, die toch nog een jeugdig karakter heeft. Complex met veel tonen van o.a. zuidvruchten.
Inhoud fles(cl)75
HoudbaarheidWij adviseren u de port binnen twee jaar na aankoop te consumeren. Na opening is de port nog 3 a 4 weken houdbaar, mits goed afgesloten en koel bewaard.

Graham's Port

Graham's Port wordt wereldwijd door kenners beschouwd als de beste in opmerkelijke, en uitgebalanceerde port. Met name de hogere portkwaliteiten als de LBV, lang gerijpte tawny's en Vintage Port van Graham's scoren in vergelijkende proeverijen zeer goed. 

Misschien ook interessant