• Font Sante - Muscat de Beaumes-de-Venise 37.5 cl

Font Sante - Muscat de Beaumes-de-Venise 37.5 cl

Witte wijn uit  RhôneFrankrijk


9.6
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 27 Spaarpunten i
9,95

Deze Font Sante Muscat de Baume de Venise is goudgeel van kleur. Bloesem in de geur, versgeplukte druiven. In de smaak rijk en stevig, met tropisch fruit en citrus. Rijk en gul, maar met goede zuren na. Weelderig zoet, heel herkenbaar muskaat.

Muscat de Beaumes de Venise is een klassieke versterkte zoete wijn, het type wijn dat in Frankrijk ‘Vin Doux Naturel’ wordt genoemd. Dat betekent dat de gisting wordt gestopt door het toevoegen van alcohol, zodat een deel van de natuurlijke suikers in de wijn aanwezig blijven, om hem zijn lekkere zoete smaak te geven. De muscaat-druif zorgt voor een aroma van heerlijke versgeplukte druiven.

Wijn/Spijs:

Lekker bij licht gerijpte harde kazen met gedroogde vruchten. Anders ook goed bij terrines, koude vleesgerechten en gegrilde groente. Past ook uitstekend bij een schaal aardbeien of desserts met exotisch fruit, zoals mango en ananas.

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Dessertwijn
Kleine flesjes
Wijnhuis Domaine Font Sante
Druivensoort Muscat
Wijnland Frankrijk
Wijnstreek Rhône
Kleur Wit
SmaakDeze Muscat heeft een diepe, heldere, intens gouden kleur en een complex bouquet met een mix van fruit en bloemen. Deze heerlijk zoete wijn is lekker vol en stroperig met een frisse finish van limoentjes.
Inhoud fles(cl)37.5

Deze wijn combineer je perfect met deze recepten