• Ferreira Quinta da Leda 1999 Vintage Port

Ferreira Quinta da Leda 1999 Vintage Port

Ferreira Quinta da Leda 1999 Vintage Port is een Vintage port van een enkele Quinta, en dat is een zeldzaamheid. Deze Vintage port is warm, fruitig en heeft karakter. Hou er wel rekening mee om deze port te decanteren voor het serveren.

Levertijd
Vandaag voor 15u besteld
binnen 1-3 werkdagen in huis
48,50
Ontvang 144 Spaarpunten

Spaar voor extra korting met een gratis account

Kijk voor alle wijnen van Ferreira Port hier >

Uitgebreide omschrijving

Ferreira Quinta da Leda 1999 Vintage Port is een Vintage port van een enkele Quinta, en dat is een zeldzaamheid. Deze Vintage port is warm, fruitig en heeft karakter. Hou er wel rekening mee om deze port te decanteren voor het serveren. Van deze Vintage port kan je zo genieten of serveer deze bij gedroogd fruit, kaas of chocolade desserts.

Specificaties

Wijnsoort Port
Wijnhuis Ferreira Port
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol20.5%
Maximum aantal4

Ferreira Port

Ferreira Port behoort tot de top van de Portugese Porthuizen. Niet voor niets staat Ferreira al jaren op No.1 in Portugal. Voor de Portugees staat de naam Ferreira synoniem voor kwaliteit en eeuwenoude traditie. Verscholen in het achterland van Porto, gelegen in de indrukwekkende Douro Vallei, liggen de prachtige Quinta’s, de Portugese wijnboerderijen, met namen als Quinta de Seixo en Quinta do Porto. Schitterende landgoederen waar de geschiedenis van Ferreira Port meer dan 250 jaar geleden is begonnen. Ferreira Port is dan ook een van de oudste porthuizen met eigen wijngaarden die een oppervlakte bestrijken van meer dan 150 hectare. Klik hier voor meer informatie over het Ferreira Port huis >>