• Ferreira Mini Port Gift Set Luxe Edition
  • Ferreira Mini Port Gift Set Luxe Edition

Ferreira Mini Port Gift Set Luxe Edition

Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 54 Spaarpunten i
18,95

Ferreira Mini Port Gift Set Luxe Edition

Deze Ferreira Mini Port Gift Set Luxe Edition is een luxe cassette gevuld met de verschillende gerijpte portsoorten van Ferreira. Op deze manier kan je heerlijk kennis maken met deze verschillende portsoorten. Bijzonder geschikt als een mooi kado voor een portliefhebber of een portproeverij voor 2 personen erbij. Serveer en een paar stukjes mooie kaas of chocolade bij en je portproeverij is compleet.

Ferreira gerijpte portsoorten

Deze Ferreira port gift set bestaat uit de 7 jaar gerijpte witte en tawny reserva port, de 10 jaar gerijpte witte port en de 10 en 20 jaar Old Tawny's. Stuk voor stuk heerlijke port en een feest voor je zintuigen! Met deze port proefset kan je perfect de verschillen tussen deze portsoorten ervaren. Laat je verrassen door de 2 witte portsoorten die erbij zitten, ze zijn bijzonder smaakvol! En dan de verschillende gerijpte tawny port van Ferreira hier ervaar je de ontwikkeling die de port met je jaren doormaakt. Van een 7 jaar gerijpte port met een uitgesproken kruidig smaakpalet, een 10 jaar oude port met fruitigheid en een aangename houttoon en ter afsluiting de krachtige en complexe 20 jaar gerijpte tawny.

Luxe Port Gift Set

De Ferreira Mini Port Gift Set Luxe Edition bestaat uit 5 glazen flesjes port van 5 cl die verpakt zijn in een luxe giftbox. Wil je van deze port set thuis genieten dan is deze hier online op flesjewijn.com te bestellen en zorgen we ervoor dat je deze goed verpakt snel thuis bezorgd krijgt. Kan je niet wachten om van de Ferreira Mini Port Gift Set Luxe Edition te genieten kom dan naar onze wijnwinkel Flesjewijnshop in Oudenbosch.

Specificaties

Wijnsoort Port
Relatiegeschenken
Proefdozen
Kleine flesjes
Wijnhuis Ferreira Port
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)5x5cl
Alcohol20%

Ferreira Port

Ferreira Port behoort tot de top van de Portugese Porthuizen. Niet voor niets staat Ferreira al jaren op No.1 in Portugal. Voor de Portugees staat de naam Ferreira synoniem voor kwaliteit en eeuwenoude traditie. Verscholen in het achterland van Porto, gelegen in de indrukwekkende Douro Vallei, liggen de prachtige Quinta’s, de Portugese wijnboerderijen, met namen als Quinta de Seixo en Quinta do Porto. Schitterende landgoederen waar de geschiedenis van Ferreira Port meer dan 250 jaar geleden is begonnen. Ferreira Port is dan ook een van de oudste porthuizen met eigen wijngaarden die een oppervlakte bestrijken van meer dan 150 hectare.

Misschien ook interessant