• Ferreira Mini Port Gift Set
  • Ferreira Mini Port Gift Set
  • Ferreira Mini Port Gift Set

Ferreira Mini Port Gift Set

Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 39 Spaarpunten i
13,95

Ferreira Mini Port Gift Set is een luxe cassette gevuld met 5 glazen flesjes port, de klassieke lijn met de Ruby port, de Tawny port en de White port. Naast deze serie, zitten er ook 2 flesjes van de 7 jaar gerijpte Donna Antonia port (Wit en Tawny) in de verpakking.

Met deze Ferreira Mini Port Gift Set kan je kennis maken met deze mooie en verschillende portsoorten van Ferreira Port en heb je en leuke en lekkere mini port proeverij voor 2 personen in huis. Tip: Lekker port proeven met een kaasplankje of bij verschillende chocolade soorten.

Specificaties

Wijnsoort Port
Relatiegeschenken
Proefdozen
Kleine flesjes
Wijnhuis Ferreira Port
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)5x5cl
Alcohol20%

Ferreira Port

Ferreira Port behoort tot de top van de Portugese Porthuizen. Niet voor niets staat Ferreira al jaren op No.1 in Portugal. Voor de Portugees staat de naam Ferreira synoniem voor kwaliteit en eeuwenoude traditie. Verscholen in het achterland van Porto, gelegen in de indrukwekkende Douro Vallei, liggen de prachtige Quinta’s, de Portugese wijnboerderijen, met namen als Quinta de Seixo en Quinta do Porto. Schitterende landgoederen waar de geschiedenis van Ferreira Port meer dan 250 jaar geleden is begonnen. Ferreira Port is dan ook een van de oudste porthuizen met eigen wijngaarden die een oppervlakte bestrijken van meer dan 150 hectare.

Misschien ook interessant