• Ferreira Lagrima White Port

Ferreira Lagrima White Port

Port uit  DouroPortugal


9.5
Beschikbaarheid: Nog 9 op voorraad
Ontvang 36 Spaarpunten i
12,45

Ferreira Lagrima White Port

Ferreira Lagrima White Port is goudgeel van kleur en bijzonder aromatisch. De houtrijping zorgt voor een mooie complexiteit en aantrekkelijke rijkdom. In de smaak herken je exotisch en tropisch fruit met bloemige nuances en een vleugje honing. De term Lagrima geeft al aan dat deze witte port zoeter is dan andere witte port waarbij de combinatie van de alcohol, zoetheid en houtlagering is geweldig in balans is en geeft gelijk een uniek karakter aan deze witte port geeft. 

Traditioneel gemaakte zoetere witte port

De Port is gevinifieerd volgens de traditionele Port methode. De met de hand geplukte druiven zijn zacht geplet en, na gedeeltelijke steel - verwijdering, gefermenteerd met maceratie waardoor de beste componenten van uit de druivenschillen worden gehaald. Het hele proces vindt plaats onder strikte controle van zowel de temperatuur en wijn dichtheid, waardoor het voor de wijnmaker mogelijk is om het ideale moment te kiezen voor het toevoegen van de brandy, waardoor de gisting stopt en de port zijn natuurlijke zoetheid behoud.

Ferreira Lagrima White Port bestellen

Deze Ferreira Lagrima White Port is heerlijk als aperitief, dessert. De smaak van deze witte port komt het beste tot zijn recht als je hem gekoeld serveerd tussen de 6 º C - 10 º C. Wil je van deze zoetere witte port wijn thuis genieten dan is deze hier online op flesjewijn.com te bestellen en zorgen we ervoor dat je deze goed verpakt snel thuis bezorgd krijgt. Kan je niet wachten om van de Ferreira Lagrima White Port te genieten kom dan naar onze winkel Flesjewijnshop in Oudenbosch.

Specificaties

Wijnsoort Port
Wijnhuis Ferreira Port
Druivensoort Malvasia Fina
Rabigato
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Kleur Wit
Inhoud fles(cl)75
HoudbaarheidDecanteren is niet nodig en na openen behoud deze port zijn smaak voor ongeveer 4 weken.
Maximum aantal9

Ferreira Port

Ferreira Port behoort tot de top van de Portugese Porthuizen. Niet voor niets staat Ferreira al jaren op No.1 in Portugal. Voor de Portugees staat de naam Ferreira synoniem voor kwaliteit en eeuwenoude traditie. Verscholen in het achterland van Porto, gelegen in de indrukwekkende Douro Vallei, liggen de prachtige Quinta’s, de Portugese wijnboerderijen, met namen als Quinta de Seixo en Quinta do Porto. Schitterende landgoederen waar de geschiedenis van Ferreira Port meer dan 250 jaar geleden is begonnen. Ferreira Port is dan ook een van de oudste porthuizen met eigen wijngaarden die een oppervlakte bestrijken van meer dan 150 hectare.

Misschien ook interessant