• Ferreira Dona Antonia Tawny Port geschenk

Ferreira Dona Antonia port geschenk

Port uit  DouroPortugal


9.5
Beschikbaarheid: Uitverkocht
Ontvang 54 Spaarpunten i
18,95

Ferreira Dona Antonia Tawny Port geschenk

Het Ferreira Dona Antonia Tawny Port geschenk bestaat uit een fles Ferreira Dona Antonia Reserve Tawny Port met daarbij een Ferreira portglas, samen verpakt in een fraaie luxe Ferreira geschenkdoos. Een mooi geschenk voor een portliefhebber!

Dona Antonia Reserve Tawny Port

Ferreira Dona Antonia Reserve Tawny Port heeft een mooie rode kleur, met intense getaande tinten die aan de trage rijping op hout herinneren. Het bouquet is intens en rijk met hints van zeer rijp fruit (pruimen, abrikozen en jam) en bloemige noten. Complex, de kruiden en nootachtige notities vloeien voort uit de ontwikkeling op eikenhout, deze Dona Antonia Personal Reserve Port  is vol en rijk van smaak, zeer goed uitgebalanceerd, die elegantie combineert met een delicate maar lange afdronk.

Tawny Port kado geven

Op zoek naar een mooi Port kado? De verpakking is een lust voor het oog en het is optimaal genieten van de Reserva Tawny Port van het Portugese porthuis Ferreira in een origineel Ferreira portglas. U kunt dit Ferreira Port geschenk eenvoudig online bestellen in de webshop van Flesjewijn.com. We bezorgen het Ferreira Dona Antonia Tawny Port geschenk snel en veilig bij u thuis. Bestel dus snel in onze online wijnhandel!

Ferreira Port

Ferreira Port behoort tot de top van de Portugese Porthuizen. Niet voor niets staat Ferreira al jaren op No.1 in Portugal. Voor de Portugees staat de naam Ferreira synoniem voor kwaliteit en eeuwenoude traditie. Verscholen in het achterland van Porto, gelegen in de indrukwekkende Douro Vallei, liggen de prachtige Quinta’s, de Portugese wijnboerderijen, met namen als Quinta de Seixo en Quinta do Porto. Schitterende landgoederen waar de geschiedenis van Ferreira Port meer dan 250 jaar geleden is begonnen. Ferreira Port is dan ook een van de oudste porthuizen met eigen wijngaarden die een oppervlakte bestrijken van meer dan 150 hectare.

Misschien ook interessant