• Ferreira Dona Antonia port geschenk
  • Ferreira Dona Antonia port geschenk

Ferreira Dona Antonia port geschenk

Port uit  DouroPortugal


9.6
Beschikbaarheid: Nog 3 op voorraad
Ontvang 54 Spaarpunten i
18,95

Het Ferreira Dona Antonia port geschenk bestaat uit een fles Ferreira Dona Antonia Reserve Tawny Port met daarbij een Ferreira portglas, samen verpakt in een Ferreira geschenkdoos. Een mooi geschenk voor een portliefhebber!

Ferreira Dona Antonia Reserva Tawny port heeft een intens bouquet van rijp fruit en een hint van bloesem en hout. (van de langdurige houtlagering). De smaak is bijzonder aangenaam complex, je proeft buiten het fruit ook kruidigheid en een vleug noten. De smaken zijn mooi in balans en vormen een elegant geheel. De afronk is delicaat en lang.

Specificaties

Wijnsoort Port
Wijnhuis Ferreira Port
Druivensoort Tinta amarela
Tinta Barroca
Tinta Cão
Tinta Roriz
Touriga Franca
Touriga Nacional
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Inhoud fles(cl)75cl
Maximum aantal3

Ferreira Port

Ferreira Port behoort tot de top van de Portugese Porthuizen. Niet voor niets staat Ferreira al jaren op No.1 in Portugal. Voor de Portugees staat de naam Ferreira synoniem voor kwaliteit en eeuwenoude traditie. Verscholen in het achterland van Porto, gelegen in de indrukwekkende Douro Vallei, liggen de prachtige Quinta’s, de Portugese wijnboerderijen, met namen als Quinta de Seixo en Quinta do Porto. Schitterende landgoederen waar de geschiedenis van Ferreira Port meer dan 250 jaar geleden is begonnen. Ferreira Port is dan ook een van de oudste porthuizen met eigen wijngaarden die een oppervlakte bestrijken van meer dan 150 hectare. Klik hier voor meer informatie over het Ferreira Port huis >>