• Farmers of Wine Rosso

Farmers of Wine Rosso

Deze unieke met de hand vervaardigde rode wijn is gemaakt van de druiven Negroamaro, Merlot en Primitivo Appassito en is afkomstig van kleine wijnboeren uit het zuiden van Italië. Zij gaan terug naar de basis van het wijnmaken, ambachtelijkheid en kwaliteit staan hierbij voorop. De wijn is diep rood van kleur, vol, romig en krachtig met veel rood fruit in zowel geur als smaak. Elke fles is voorzien van een bruine papieren wikkel en maakt Farmers of Wine tot een absolute eyecatcher.

Levertijd
Vandaag voor 15u besteld
binnen 1-3 werkdagen in huis
Prijs vanaf Ontvang 18 Spaarpunten
6,75

Uitgebreide omschrijving

Deze unieke met de hand vervaardigde rode wijn is afkomstig uit Italië van kleine ambachtelijke wijnboeren. Gemaakt van Negroamaro, Merlot en Primitivo Appassito. De druiven komen van een organische wijngaarde en dat vind je terug in alles, van wijn tot en met de hele uitmonstering.

De wijngaarden zijn gelegen in Puglia. Puglia is niet alleen oude wereld, maar ook Oud Italië. Een regio waar er altijd tijd is voor een bezoek, waar families elke dag samen eten, waar je je buren kent omdat je samen bent opgegroeid. Het is ook het thuis van eenvoudig en toch groots koken. Alles is vers, seizoensgebonden, rijp geoogst en eenvoudig klaargemaakt om de echte smaak te accentueren. Alles met liefde, liefde voor het leven, het eten en niet vergeten liefde voor de wijn!

En dat laatste proef je in deze wijn. Ze werken met de beste wijngaarden en doen al het mogelijke om de zuiverheid van hun smaken te bewaren. Traditie is onmisbaar in Puglia en de manier van wijn maken is traditioneel, natuurlijk en respectvol. Ze gebruiken de inheemse gist die op de druiven groeit. De fermentaties worden koel gehouden om de smaken van de wijngaarden te behouden.

Deze Farmers of Wine Rosso heeft ons aangenaam verrast. Een diep rode wijn, vol, romig en krachtig van smaak met veel rood fruit zowel in de geur als de smaak.

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Biologische wijn
Druivensoort Merlot
Negroamaro
Primitivo
Wijnland Italië
Wijnstreek Puglia
Inhoud fles(cl)75
Maximum aantal16