• Farina Prosecco Spumante Extra Dry
Actie

Farina Prosecco Spumante Extra Dry

Mousserende wijn uit  VenetoItalië


9.5
Beschikbaarheid: Op voorraad
12,50 9,49

Farina Prosecco Spumante Extra Dry

Deze prosecco spumante extra dry van Farina is een bijzonder mooie en pure prosecco. U ruikt een zuiver aroma van steenfruit, appel en wilde bloesem. De smaak van deze prosecco is fris fruitig en ook al staat er extra dry op het etiket komt hij zacht over. De mousse is heerlijk fijn, houdt lang aan en sluit perfect aan bij de smaakvolle droge afdronk.

Farina Prosecco Spumante Extra Dry: elegante prosecco

De druiven worden handmatig gesorteerd op kwaliteit om zo uiteindelijk tot de verfijnde smaak van de Farina Prosecco Spumante Extra Dry te komen. De tweede gisting vind plaats via methode Charmat, waarbij het extra omroeren van de gisten in temperatuurgecontroleerde RVS tanks zorgen voor extra smaakontwikkeling. Dit om de kwaliteit van de prosecco te verhogen. Het resulteert in een elegante smaak en fijne aanhoudende mousse.

Wijn-spijsadvies Farina Prosecco Spumante Extra Dry

Deze prosecco is door zijn aangename karakter heerlijk als aperitief. Ook bij een feestelijke borrel maakt u uw gasten blij met deze prosecco en zullen ze het willen doordrinken. Door het elegante karakter is deze prosecco ook geschikt bij lichtere gerechten. Denk aan carpaccio, salades met vis of kip en sushi.

Bestel Farina Prosecco Spumante Extra Dry online

Deze heerlijke prosecco bestelt u online in de wijn webshop van Flesjewijn.com. Plaats snel en eenvoudig uw order en wij zorgen ervoor dat u snel van uw prosecco kunt genieten!

Specificaties

Wijnsoort Mousserende wijn
Prosecco
Mousserend wit
Wijnhuis Farina
Druivensoort Prosecco
Wijnland Italië
Wijnstreek Veneto
Kleur Wit
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol11.5%

Farina

Farina is een Italiaans wijnhuis uit Veneto, traditioneel werkend dat met liefde en kennis gerund wordt door de familie Farina. De tradities, passie en toewijding zijn elementen die centraal staan voor hun hele werkwijze. Ze hebben dan ook heel bewust gekozen om te werken in de wijnmakerij. De wijnen zijn afkomstig van 45 hectares wijngaarden met de Valpolicella Classica benaming. Tien hiervan hebben ze in in eigendom en de overige 35 hectaren zijn van historische vertrouwelingen die altijd deel hebben uitgemaakt van de productie van hun wijnen. Het hele bedrijf is doordrengt met respect en krampachtige aandacht voor de wijngaarden aangezien ze er van overtuigt zijn dat het oog voor detail hun tot een betere kwaliteit brengt van de corvina druiven.

Misschien ook interessant