Login en profiteer van extra voordeel
  • Farina Chardonnay del Veneto

Farina Chardonnay del Veneto

Witte wijn uit  VenetoItalië


9.6
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 141 Spaarpunten i

Farina Chardonnay del Veneto

Farina Chardonnay del Veneto is een prachtige Italiaanse witte wijn. De geur is vol tropisch fruit met wat perzik en komt lekker fris over. In de smaak komt het fruit terug samen met lichte verse kruiden, dit alles ondersteund door mooie mineralen tot een complete wijn met aangenaam aanhoudende afdronk.

Chardonnay wijn uit Veneto

Farina Chardonnay komt uit de Italiaanse wijnstreek Veneto. De wijngaarden zijn verspreid over de voet van de heuvels en het bergachtige gebied van de Val d’Alpone. De druiven worden handmatig geoogst van het eind van augustus tot begin september. De druiven worden zachtjes gekneusd en ondergaan een langzame fermentatie op 18°C. Rijping op 100% roestvrijstalen tanks, daarna rijpt de wijn verder op fles.

Bestel Farina Chardonnay del Veneto online

Snel genieten van deze heerlijke witte wijn? U kunt Farina Chardonnay del Veneto online bestellen in de webshop van Flesjewijn.com. We bezorgen uw wijn snel en veilig bij u thuis. Bestel dus snel uw wijn in onze wijnwebwinkel!

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Wijnhuis Farina
Druivensoort Chardonnay
Wijnland Italië
Wijnstreek Veneto
Kleur Wit
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol12.5%
Minimum aantal6

Farina

Farina is een Italiaans wijnhuis uit Veneto, traditioneel werkend dat met liefde en kennis gerund wordt door de familie Farina. De tradities, passie en toewijding zijn elementen die centraal staan voor hun hele werkwijze. Ze hebben dan ook heel bewust gekozen om te werken in de wijnmakerij. De wijnen zijn afkomstig van 45 hectares wijngaarden met de Valpolicella Classica benaming. Tien hiervan hebben ze in in eigendom en de overige 35 hectaren zijn van historische vertrouwelingen die altijd deel hebben uitgemaakt van de productie van hun wijnen. Het hele bedrijf is doordrengt met respect en krampachtige aandacht voor de wijngaarden aangezien ze er van overtuigt zijn dat het oog voor detail hun tot een betere kwaliteit brengt van de corvina druiven.

Misschien ook interessant