• Esk Valley Winemakers Reserve Merlot Cabernet Malbec

Esk Valley Winemakers Reserve Merlot Cabernet Malbec

Dit is zo’n wijn waar je jaren van kunt genieten, met elk jaar dat hij ouder wordt zullen er andere aroma’s naar boven komen. Heel herkenbaar is het fruit dat de Merlot uit de ‘Gimblett Gravels vineyard’ naar voren brengt. Bent u op zoek naar de prijs van de Esk Valley Winemakers Reserve Merlot Cabernet Malbec of wilt u deze bestellen, klik dan hier.

Spaar voor extra korting met een gratis account

Kijk voor alle wijnen van ESK Valley Estate hier >

Uitgebreide omschrijving

Dit is zo’n wijn waar je jaren van kunt genieten, met elk jaar dat hij ouder wordt zullen er andere aroma’s naar boven komen. Heel herkenbaar is het fruit dat de Merlot uit de ‘Gimblett Gravels vineyard’ naar voren brengt: gedroogde kruiden, pruimen, bramen, laurier, zwarte bessen en tabak. Daarnaast heerlijk hout, wat vanille, koffie, eucalyptus. Een wijn die je minutenlang blijft proeven, heerlijk rijp en breed, mooi krachtig en intens met mooi rijpe tannines, lengte en diepgang. Het kelderpotentieel spat er vanaf.

Esk Valley Winemakers Reserve Merlot Cabernet Malbec is heerlijk bij rood rundvlees, wild, stoofpotjes. Hartige winterse gerechten. Ook bij de barbecue staat deze wijn zijn mannetje.

Bent u op zoek naar de prijs van de Esk Valley Winemakers Reserve Merlot Cabernet Malbec of wilt u deze bestellen, klik dan hier.

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Vegan wijn
Wijnhuis ESK Valley Estate
Druivensoort Cabernet Sauvignon
Malbec
Merlot
Wijnland Nieuw-Zeeland
Wijnstreek Hawkes Bay
Inhoud fles(cl)75 cl
Alcohol14%

ESK Valley Estate

Esk Valley estate (1933) is een van de topwijnhuizen in Hawke's Bay en haar wijngaarden liggen het het zonnigste deel van Nieuw-Zeeland. Op Esk Valley wordt geen gebruik gemaakt van moderne technologie, wat betekent dat men wijn maakt op een eenvoudige, eerlijke en praktische manier. En dat proef je!

Misschien ook interessant