• Esk Valley Vineyard Selection Syrah

Esk Valley Vineyard Selection Syrah

De Esk Valley Vineyard Selection Syrah is een duidelijk voorbeeld van wat syrah in Hawke’s Bay te bieden heeft. Dat wil zeggen: zwarte bessen, kaneel, laurier, wat hout, cacao, witte peper. Heel aantrekkelijk. In de finale is er duidelijk wat stevigheid. Een heerlijk voorbeeld van een sappige en elegante Syrah. Bent u op zoek naar de prijs van de Esk Valley Vineyard Selection Syrah of wilt u deze bestellen, klik dan hier

Spaar voor extra korting met een gratis account

Kijk voor alle wijnen van ESK Valley Estate hier >

Uitgebreide omschrijving

De Esk Valley Vineyard Selection Syrah is een duidelijk voorbeeld van wat syrah in Hawke’s Bay te bieden heeft. Dat wil zeggen: zwarte bessen, kaneel, laurier, wat hout, cacao, witte peper. Heel aantrekkelijk. In de finale is er duidelijk wat stevigheid. Een heerlijk voorbeeld van een sappige en elegante Syrah.

Esk Valley Vineyard Selection Syrah is breed inzetbaar. Denk aan gerechten met rood vlees en wild. Ook bij stoofvlees of gegrild lamsvlees.

Bent u op zoek naar de prijs van de Esk Valley Vineyard Selection Syrah of wilt u deze bestellen, klik dan hier.

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Wijnhuis ESK Valley Estate
Druivensoort Syrah - Shiraz
Wijnland Nieuw-Zeeland
Wijnstreek Hawkes Bay
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol13.5%

ESK Valley Estate

Esk Valley estate (1933) is een van de topwijnhuizen in Hawke's Bay en haar wijngaarden liggen het het zonnigste deel van Nieuw-Zeeland. Op Esk Valley wordt geen gebruik gemaakt van moderne technologie, wat betekent dat men wijn maakt op een eenvoudige, eerlijke en praktische manier.

Zo ook de verkoop van ESK Valley wijnen: deze loopt enkel via een uniek samenwerkingsverband van verschillende wijnhandelaren. Hier zijn wij er een van en hierdoor kan u op onze website zien welke ESK Valley wijnen wij in ons assortiment voeren. De verkoop loopt via onze winkel Flesjewijnshop in Oudenbosch. Bent u op zoek naar prijs informatie van de ESK Valley wijnen of wilt u ze graag aankopen dan kunt u ons ook bereiken via info@flesjewijn.com