• Errázuriz Max Reserva Carmenère

 

Errázuriz Max Reserva Carmenère

Errázuriz Max Reserva Carmenère heeft een intense robijnrode kleur met mooie paarstinten. De wijn is kruidig met aroma’s van zwarte peper, paprika, noten, vijgen en pruimen. Door de rijping op eikenhouten vaten zijn er tonen van koffie en pure chocolade te herkennen. Deze rode wijn is fluweelzacht met smaken van donker fruit en vijgen. Het kruidige karakter komt terug in de smaak en brengt een aangename finale.

De druiven voor de Errázuriz Max Reserva Carmenère komen voornamelijk van de Max V, VI en VII wijngaarden in de Aconcagua vallei. De druiven worden met de hand geplukt. De wijn rijpt gedurende 12 maanden op Frans eiken vaten, waarvan 8% nieuw is.

Errázuriz Max Reserva Carmenère heeft een intense robijnrode kleur met mooie paarstinten. De wijn is kruidig met aroma’s van zwarte peper, paprika, noten, vijgen en pruimen. Door de rijping op eikenhouten vaten zijn er tonen van koffie en pure chocolade te herkennen. Deze rode wijn is fluweelzacht met smaken van donker fruit en vijgen. Het kruidige karakter komt terug in de smaak en brengt een aangename finale.

Lekkere rode wijn bij rood vlees, kruidige recepten, wild, lam, reerug en harde kazen. 

Awards Max Reserva Carmenère:

Max Reserva Carmenere 2016: - James Suckling 93 punten
- Descorchados 91 punten

Max Reserva Carmenere 2015:

- James Suckling 93 punten
- Descorchados 90 punten
- La Cav 90 punten

Max Reserva Carmenere 2013:

 

- Korea Wine Challenge Gold Medal
- Vinous by Antonio Galloni 90 punten
- James Suckling 91 punten