• Errázuriz Estate Reserva Sauvignon Blanc
Actie

Errázuriz Estate Reserva Sauvignon Blanc

Witte wijn uit  Aconcagua CostaChili


9.6
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 21 Spaarpunten i
9,95 7,99

Hoe smaakt Errázuriz Estate Reserva Sauvignon Blanc?

Deze Chileense Sauvignon Blanc is helder geel van kleur met een zilveren weerschijn. Het aroma van deze Sauvginon Blanc wijn zit vol citrus tonen waarin je limoen en mandarijn herkent. Deze tonen komen mooi terug in de smaak waarbij  de limoen en mandarijn mooi samenkomen met meer tropisch fruit en kruidige tonen. Deze sauvginon blanc heeft een verfrissend zuurtje, diepgang en een lekker aanhoudende afdronk.

Chileense Sauvigon Blanc

De druiven voor de Errázuriz Estate Reserva Sauvignon Blanc zijn afkomstig uit de Aconcagua regio en komen van specifieke wijngaarden die dicht bij de kust van de stille oceaan zijn gelegen. Deze wijngaarden liggen op zo'n 100 tot 300 meter boven zeeniveau en profiteren optimaal van de verkoelende zeewind waardoor ze een heerlijk verfrissende sauvignon blanc produceren.

Wat eet je bij Errázuriz Estate Reserva Sauvignon Blanc?

Dit een een lekker verfrissende sauvignon blanc waar je zo van kan genieten. Fijn als borrel wijn of combineer bij oesters, visgerechten en salades met kip of schaal en schelpdieren.

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Wijnhuis Errázuriz
Druivensoort Sauvignon Blanc
Wijnland Chili
Wijnstreek Aconcagua Costa
Aconcagua Valley
Inhoud fles(cl)75

Deze wijn combineer je perfect met deze recepten

Errázuriz

Viña Errázuriz maakt al meer dan 140 jaar Chileense kwaliteitswijnen. Don Maximiano Errázuriz heeft in 1870 Viña Errázuriz opgericht in de Aconcagua vallei, ligt 100 km ten noorden van de hoofdstad Santiago. Hij zag in dat deze vallei, met zijn koele regenachtige winters, hete droge zomers en de vochtige bries van de Oceaan, ideaal is voor de druiven teelt. Don Maximiano heeft de beste druiven variëteiten uit Frankrijk gehaald en met veel toewijding, geduld en doorzettingsvermogen dit barre land getransformeerd in een van de beste wijngaarden ter wereld.