• Epicuro Primitivo Puglia Geschenk

Epicuro Primitivo Puglia Geschenk

Rode wijn uit  PugliaItalië


9.6
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 27 Spaarpunten i
9,95

Rode wijn Epicuro Primitivo Puglia 

Dit relatiegeschenk bestaat uit een 1 fles Epicuro Primitivo Puglia verpakt in een mooie kokerdoos. De Epicuro Primitivo Puglia is een stevige, vlezige rode wijn met lichte en verfijnde aroma’s. Deze primitivo heeft een aangename fluweelzachte smaak, vol en harmonieus.  De kenner zal deze Epicuro Primitivo Puglia herkennen als de opvolger van de Epicuro Primitivo di Manduria.

Druiven in Epicuro Primitivo Puglia 

De naamswijziging van deze Primitivo wijn wordt veroorzaakt door de herkomst van de druiven. Omdat de wijngaarden van de druiven voor deze primitivo niet allemaal in Manduria liggen mag dit niet op het etiket staan. Daar Manduria een onderdeel is van Apulië ofwel Puglia (in de hak van Italië) wordt deze wijnstreek nu op het etiket vermeld.

Wijn-spijscombinaties met Epicuro Primitivo Puglia 

Deze rode wijn past perfect bij wild, oude kaas, haarwild, haas, ree, hert, konijn, geitenkaas en tapas. Het is een ideale rode wijn voor alledag.

Bestel Epicuro Primitivo Puglia online

Snel genieten van deze heerlijke wijn? U kunt Epicuro Primitivo Puglia online bestellen in de webshop van Flesjewijn.com. Plaats snel en eenvoudig uw order en wij zorgen ervoor dat u snel van uw wijn kunt genieten!

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Relatiegeschenken
Wijnhuis Femar Vini - Epicuro
Wijnland Italië
Wijnstreek Puglia
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)75

Femar Vini - Epicuro

Puglia, de hak van de Italiaanse laars, stond van oudsher bekend als een regio waar enorme volumes aan wijn werden geproduceerd. Vandaar de naam 'wijnkelder van Europa'. Tegenwoordig is dat niet meer van toepassing. De wijnboeren gebruikten hun kennis om over te stappen op krachtige topwijnen en maakten het geheel af met het bekende Italiaanse gevoel voor design.

Dit geldt vooral voor het wijnhuis Epicuro. De wijngaarden liggen in het zuidelijke deel van Italië en op Sicilië. Het klimaat in deze regio is uitermate geschikt voor het produceren van zeer hoogwaardige wijnen. Dit resulteert, in combinatie met het Italiaanse gevoel voor design, in prachtige wijnen uit ‘La Bella Italia’.

Misschien ook interessant