• Epicuro Primitivo Puglia Geschenk

Epicuro Primitivo Puglia Geschenk

Rode wijn uit  PugliaItalië


9.6
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 27 Spaarpunten i
9,95

Dit relatiegeschenk bestaat uit een 1 fles Epicuro Primitivo Puglia verpakt in een kokerdoos (thema: Bonne Annee). De Epicuro Primitivo Puglia is een violet rode stevige, vlezige wijn met lichte en verfijnde aroma’s. Heeft een aangename fluweelzachte smaak, vol en harmonieus. De wijngaarden liggen deels in Manduria, wat een onderdeel is van Apulië (Puglia), in de hak van Italië.

Eten & drinken: Een fijne wijn om zo te drinken maar past ook uitstekend bij de maaltijd. Denk aan wild, oude kaas, haas, ree, hert, konijn, geitenkaas, tapas.

Mooie rode wijn om te geven als kado, relatiegeschenk of kerstpakket. Mocht u meerdere Epicuro Primitivo Puglia Geschenk pakketten willen versturen neem dan contact met ons op (info@flesjewijn.com) voor een speciale prijsafspraak.

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Relatiegeschenken
Wijnhuis Femar Vini - Epicuro
Wijnland Italië
Wijnstreek Puglia
Inhoud fles(cl)75

Femar Vini - Epicuro

Puglia, de hak van de Italiaanse laars, stond van oudsher bekend als een regio waar enorme volumes aan wijn werden geproduceerd. Vandaar de naam 'wijnkelder van Europa'. Tegenwoordig is dat niet meer van toepassing. De wijnboeren gebruikten hun kennis om over te stappen op krachtige topwijnen en maakten het geheel af met het bekende Italiaanse gevoel voor design.

Dit geldt vooral voor het wijnhuis Epicuro. De wijngaarden liggen in het zuidelijke deel van Italië en op Sicilië. Het klimaat in deze regio is uitermate geschikt voor het produceren van zeer hoogwaardige wijnen. Dit resulteert, in combinatie met het Italiaanse gevoel voor design, in prachtige wijnen uit ‘La Bella Italia’.

Misschien ook interessant