• Epicuro Nero D'Avola Geschenk

Epicuro Nero D'Avola Geschenk

Rode wijn uit  PugliaItalië


9.6
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 27 Spaarpunten i
9,49

Dit relatiegeschenk bestaat uit een 1 fles Epicuro Nero D'Avola verpakt in een kokerdoos (thema: houtnerf). Deze Epicuro Nero D'Avola is granaatrood met een variatie aan kleur intensiteit. Heeft volle en aanhoudende aroma's van kersen en kruiden. Volle rode wijn met zachte, warme en elegante smaken. Een heerlijke 'doordrinker'.

Eten & Drinken: Te serveren bij pastaschotels met pesto, stoofschotels en rood vlees of jong / belegen kazen.

Mooi om kado te geven als relatiegeschenk of kerstpakket. Mocht u meerdere Epicuro Nero D'Avola Geschenk pakketten willen versturen neem dan contact met ons op (info@flesjewijn.com) voor een speciale prijsafspraak.

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Wijngeschenken
Wijnhuis Femar Vini - Epicuro
Wijnland Italië
Wijnstreek Puglia
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)75

Femar Vini - Epicuro

Puglia, de hak van de Italiaanse laars, stond van oudsher bekend als een regio waar enorme volumes aan wijn werden geproduceerd. Vandaar de naam 'wijnkelder van Europa'. Tegenwoordig is dat niet meer van toepassing. De wijnboeren gebruikten hun kennis om over te stappen op krachtige topwijnen en maakten het geheel af met het bekende Italiaanse gevoel voor design.

Dit geldt vooral voor het wijnhuis Epicuro. De wijngaarden liggen in het zuidelijke deel van Italië en op Sicilië. Het klimaat in deze regio is uitermate geschikt voor het produceren van zeer hoogwaardige wijnen. Dit resulteert, in combinatie met het Italiaanse gevoel voor design, in prachtige wijnen uit ‘La Bella Italia’.

Misschien ook interessant