• Epicuro Nero D'Avola Geschenk

Epicuro Nero D'Avola Geschenk

Rode wijn uit  PugliaItalië


9.5
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 27 Spaarpunten i
9,95

Epicuro Nero D'Avola Geschenk

Dit relatiegeschenk bestaat uit een 1 fles Epicuro Nero D'Avola verpakt in een kokerdoos (thema: houtnerf). Deze Epicuro Nero D'Avola is granaatrode wijn en heeft volle en aanhoudende aroma's van kersen en kruiden. Deze Italiaanse rode wijn is vol van smaak met zachte, warme en elegante tonen. Een heerlijke 'doordrinker' die bij velen in de smaak valt. Lekker bij: pastaschotels met pesto, stoofschotels en rood vlees of jong / belegen kazen.

Italiaanse rode wijn kado geven

Mooi om kado te geven als relatiegeschenk of kerstpakket. Wilt u meerdere wijngeschenken versturen? We maken het u graag gemakkelijk. Bij 5 geschenken of meer kunt u gebruik maken van onze Flesjewijn verzend service. Hierbij kunt u eenvoudig alle adressen in een keer aan ons aanleveren en nemen we u al het werk uit handen. Via info@flesjewijn.com kunt u vragen naar de mogelijkheden.

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Relatiegeschenken
Wijnhuis Femar Vini - Epicuro
Wijnland Italië
Wijnstreek Puglia
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)75

Femar Vini - Epicuro

Puglia, de hak van de Italiaanse laars, stond van oudsher bekend als een regio waar enorme volumes aan wijn werden geproduceerd. Vandaar de naam 'wijnkelder van Europa'. Tegenwoordig is dat niet meer van toepassing. De wijnboeren gebruikten hun kennis om over te stappen op krachtige topwijnen en maakten het geheel af met het bekende Italiaanse gevoel voor design.

Dit geldt vooral voor het wijnhuis Epicuro. De wijngaarden liggen in het zuidelijke deel van Italië en op Sicilië. Het klimaat in deze regio is uitermate geschikt voor het produceren van zeer hoogwaardige wijnen. Dit resulteert, in combinatie met het Italiaanse gevoel voor design, in prachtige wijnen uit ‘La Bella Italia’.

Misschien ook interessant