• Elevado White

Elevado White

De wijn heeft een bleekgele kleur. De wijn heeft aroma’s van citrus- en wit fruit. Romige en toch frisse, mild droge witte wijn en goede balans. Toegankelijke en zachte finale. De druiven worden handmatig gesorteerd en zorgvuldig verwerkt. De wijn wordt modern gemaakt met verkoelde vergisting in grote roestvast stalen tanks. Op deze manier komt de ware expressie van het fruit naar voren.

Levertijd
Vandaag voor 15u besteld
binnen 1-3 werkdagen in huis
Prijs vanaf Ontvang 18 Spaarpunten
6,95

Uitgebreide omschrijving

De Elevado White (voorheen Paso Selected White) heeft een bleekgele kleur. De wijn heeft aroma’s van citrus- en wit fruit. Romige en toch frisse, mild droge witte wijn en goede balans. Toegankelijke en zachte finale. De druiven worden handmatig gesorteerd en zorgvuldig verwerkt. De wijn wordt modern gemaakt met verkoelde vergisting in grote roestvast stalen tanks. Op deze manier komt de ware expressie van het fruit naar voren.

Passend bij: gevogelte, vis, wijn voor alledag, Wit vlees.

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Wijnhuis/ -streek Bodegas Salentein
Druivensoort Chardonnay
Sauvignon Blanc
Wijnland Argentinië
Geuraroma's van citrus- en wit fruit
SmaakRomige en toch frisse, milddroge witte wijn.
Inhoud fles(cl)75

Deze wijn combineer je perfect met deze recepten

Bodegas Salentein

Bodegas Salentein, gelegen op 1100 meter hoogte aan de voet van het Andesgebergte, is in 1992 opgericht door de Nederlandse zakenman Mijndert Pon. De zeer opvallende bodega, ontworpen door de beroemde architect Mario Day Arenas, heeft de vorm van een kruis waarin de houten vaten 8 meter onder de grond liggen. Door de bijzondere klimatologische eigenschappen is het één van de meest geschikte regio’s in Zuid-Amerika om kwaliteitswijnen te produceren. De wijnen van Bodegas Salentein worden dan ook regelmatig onderscheiden tijdens internationale competities.
Meer informatie over Bodegas Salentein >>