• El Pacto Rioja in gift tube

El Pacto Rioja in gift tube

Rode wijn uit  RiojaSpanje


9.5
Beschikbaarheid: Nog 11 op voorraad
Ontvang 45 Spaarpunten i
15,45

El Pacto Rioja in gift tube

De zeer geliefde El Pacto Rioja verpakt in een mooie bijpassende geschenk koker. Met dit wijnkado ben je graag gezien en geef je een populaire wijn. De smaak van deze biologische rode wijn is intens aangenaam, rijp met herkenbaar rood fruit, compote, wat hout en specerijen. Een echt lekkere vol elegante en aangename rioja wijn, mooi in balans en sluit af met een lange afdronk. Smaakt naar meer!

Biologische wijn uit de Rioja

El Pacto is een bijzondere biologische rode wijn gemaakt van 70 jaar oude Tempranillo wijnstokken. Deze oude organische wijngaarden, gesitueerd in San Vincente de la Sonsierra zijn de perfecte basis van deze Rioja. De wijn is het resultaat van een "pact" tussen de natuur, locatie van de wijngaarde en menselijke inspanning. De druiven worden begin oktober met de hand geplukt. Na een gecontroleerde fermentatie van 2 weken in vaten met een capaciteit van 20.000 kg wordt de wijn overgezet in houten vaten. De rijping in nieuwe Franse, Europese en Amerikaanse eiken vaten duurt 14 maanden. Met als resultaat een volle aangename rioja.

Lekker bij...

Dat El Pacto Rioja een lekkere wijn is wordt bevestigd door de verschillende wijnrecensenten. Zij hebben de wijn uitstekend beoordeeld en hij ontving de afgelopen jaren diverse gouden medailles. Deze Rioja zal je na een eerste kennismaking dan ook zeker bij blijven en is niet alleen zo heerlijk om te drinken maar doet het als begeleider bij gegrild en gebakken rundvlees perfect. Ook bij de BBQ, tapas en harde kaas is dit een erg fijne wijn!

Het perfecte wijnkado of relatiegeschenk

Deze El Pacto Rioja in gift tube is een mooie fles rode wijn om te geven als kado, relatiegeschenk of kerstpakket. Wilt u meerdere wijngeschenken versturen? We maken het u graag gemakkelijk. Bij 5 geschenken of meer kunt u gebruik maken van onze Flesjewijn verzend service. Hierbij kunt u eenvoudig alle adressen in een keer aan ons aanleveren en nemen we u al het werk uit handen. Via info@flesjewijn.com kunt u vragen naar de mogelijkheden.

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Relatiegeschenken
Biologische wijn
Vegan wijn
Wijnhuis Vintae
Druivensoort Tempranillo
Wijnland Spanje
Wijnstreek Rioja
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol14%
Maximum aantal11

Misschien ook interessant