• Dow's 2019 Quinta da Senhora da Ribeira vintage port

Dow's 2019 Quinta da Senhora da Ribeira vintage port

Port uit  DouroPortugal


9.6
Beschikbaarheid: Nog 35 op voorraad
Ontvang 177 Spaarpunten i
59,50

Dow's 2019 Quinta da Senhora da Ribeira vintage port

Ook bij deze vintage heeft de Senhora da Ribeira single quinta vintage port het herkenbare aroma van viooltjes met daarnaast een frisse en elegante hint van de typische Douro bloemen, de steenroos. De kenners herkennen hieraan dat het een koeler jaar was. De smaak is rijk, rijp en vol donker fruit met sappige tannines die deze vintage balans en een verfijnde structuur geven. Meer Quinta da Senhora dan dit krijg je het niet!.

Dow's Quinta da Senhora da Ribeira

Deze quinta is een klassieke quinta van Dow's gelegen aan ( zoals de naam al doet vermoeden, de dame aan ..) de rivier de Douro en maakt sinds 1890 deel uit van Dow's port. Het staat bekend als een van de belangrijkste huizen die de legendarische Dow's Vintage Port maakt en daarnaast ook een prachtige single quinta vintage maakt. De quinta ligt in het afgelegen, hete, droge Douro Superior gebied op de noordelijke oever van de Douro met een grandioos uitzicht op de Douro rivier.

Dow's 2019 Quinta da Senhora da Ribeira vintage Port bestellen?

Dow's 2019 Quinta da Senhora da Ribeira vintage port is beperkt verkrijgbaar, slechts 20% van de totale 2019 opbrengst werd gebruikt voor de productie van deze 2019 single quinta vintage port. U kunt Dow's 2019 Quinta da Senhora da Ribeira vintage Port eenvoudig online bestellen in de webshop van Flesjewijn.com. We bezorgen deze Vintage Port snel en veilig bij u thuis. Bestel dus snel in onze online wijnhandel!

Specificaties

Wijnsoort Port
Wijnhuis Dow's Port
Druivensoort Sousão
Touriga Franca
Touriga Nacional
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol20%
Maximum aantal35

Dow's Port

Dow's  is al meer dan 200 jaar een Familiebedrijf. En heeft de reputatie van een goed Porthuis dankzij hun legendarische Vintage ports. Ze maken unieke port met een kenmerkende drogere stijl en geweldige bewaarpotentie daarnaast zijn ze eigenaar van de beste quinta’s in de Douro. Dow's Port staat voor goede kwaliteit en wordt internationaal gewaardeerd. Ze werken innovatief en hebben een uitgebreid assortiment.

Misschien ook interessant