Login en profiteer van extra voordeel
  • Dourthe N° 1 Rouge

Dourthe N° 1 Rouge

Rode wijn uit  BordeauxFrankrijk


9.5
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 39 Spaarpunten i

Dourthe N° 1 Rouge rode wijn

Deze heerlijke rode wijn heeft een goede balans in fruit en zuren, ondersteund door zachte tannines die uitlopen in een lange, fruitige zachte afdronk met geïntegreerde eikentonen. Niet verwonderlijk; de wijn rijpt op eikenhouten vaten. In eerste instantie is deze rode Bordeaux weelderig zacht in de mond, waarna de wijn zijn fruitige textuur, frisheid en aangename kruidige tonen los laat. Een Bordeaux van hoog niveau!

Wijn- spijs advies Dourthe N° 1 Rouge

Deze rode wijn is zeer geschikt als huiswijn en combineert goed met rood vlees, gebraden of gekookt in saus. Maar ook wild en gevogelte, kruidige gerechten en diverse Franse en Hollandse kaassoorten vullen deze wijn goed aan.

Druivensoorten Dourthe N° 1 Rouge

Deze rode wijn is een  blend van 75% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon en 5% Petit Verdot. Het perfect rijpe fruit ondergaat na de oogst een vergisting van 12 maanden op nieuwe Franse eikenhouten vaten. Door deze opvoeding ontwikkelt de wijn zachte en ronde tannines in een goede balans met het rijpe fruit. Klassiek, zuiver en zeer representatief voor AC Bordeaux.

Bestel Dourthe N° 1 Rouge online

Wil je van de Dourthe N° 1 Rouge thuis genieten dan is deze hier online op flesjewijn.com te bestellen en zorgen we ervoor dat je deze goed verpakt snel thuis bezorgd krijgt. Kan je niet wachten om van de Dourthe N° 1 Rouge te genieten kom dan naar onze wijnwinkel Flesjewijnshop in Oudenbosch.

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Wijnhuis Vignobles Dourthe
Druivensoort Cabernet Sauvignon
Merlot
Petit Verdot
Wijnland Frankrijk
Wijnstreek Bordeaux
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)75 cl
Alcohol13.5%

Deze wijn combineer je perfect met deze recepten

Misschien ook interessant