Login en profiteer van extra voordeel
  • Domaine de Menard Sauvignon Blanc

Domaine de Menard Sauvignon Blanc

Witte wijn uit  Côtes de GascogneFrankrijk


9.5
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 21 Spaarpunten i

Domaine de Menard Sauvignon Blanc

Domaine de Menard Sauvignon Blanc is een heerlijke wijn. Je ruikt vers gemaaid gras en groene appel. Een heerlijke frisse aromatische geur wat uitnodigt om een slok te nemen. De smaak is frisdroog, levendig en zuiver. Je proeft rijpe grapefruit, verse appel en kruisbes. Een fijne sauvignon blanc met een perfecte balans tussen fruit en zuren die afsluit met een aanhoudende afdronk.

Gascogne sauvignon Blanc

Al bijna honderd jaar werken drie generaties van de familie Prataviera-Jegerlehner met veel passie in hun wijngaarden in de Gascogne. Zij zijn erin geslaagd een breed scala aan elegante en frisse wijnen te ontwikkelen, mede dankzij het uitzonderlijke terroir. De wijngaard strekt zich uit over 200 hectare grond in de Côtes de Gascogne. De druivenstokken voor deze wijn staan in een rijke bodem van klei en kalksteen en zorgen voor aromatische en levendige witte wijnen. Deze karakteristieken proef je terug in deze witte wijn uit de Gascogne.

Wijn- spijsadvies voor bij Domaine de Menard Sauvignon Blanc

Een heerlijke wijn bij klassieke mosselen, een garnalen cocktail of een salade met geitenkaas. Ook erg lekker bij gebakken vis, zoals kibbeling of een lekkerbekje. Vele soorten vis kun je bij deze wijn serveren.

Domaine de Menard Sauvignon Blanc wijn bestellen

Wil je van deze sauvignon blanc wijn thuis genieten dan is deze hier online op flesjewijn.com te bestellen en zorgen we ervoor dat je deze goed verpakt snel thuis bezorgd krijgt. Kan je niet wachten om van de Domaine de Menard Sauvignon Blanc te genieten kom dan naar onze winkel Flesjewijnshop in Oudenbosch.

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Wijnhuis Domaine de Menard
Druivensoort Sauvignon Blanc
Wijnland Frankrijk
Wijnstreek Côtes de Gascogne
Inhoud fles(cl)75 cl
Alcohol11.5%

Deze wijn combineer je perfect met deze recepten

Domaine de Menard

Al bijna honderd jaar werken drie generaties van de familie Prataviera-Jegerlehner met veel passie in hun wijngaarden in de Gascogne. Zij maken elegante en frisse wijnen, mede dankzij het uitzonderlijke terroir. De wijngaard strekt zich uit over 200 hectare grond in de Côtes de Gascogne.

Misschien ook interessant