• Côtes du Rhône Geschenk

Côtes du Rhône Geschenk

Rode wijn uit  RhôneFrankrijk


9.6
Beschikbaarheid: Uitverkocht
Ontvang 81 Spaarpunten i
27,95

Dit Côtes du Rhône Geschenk is echt voor de liefhebbers van smaakvolle, vurige en fruitige wijnen. In dit relatiegeschenk tref je 2 verschillende rode wijnen aan. De Artesis is een expressieve Côtes du Rhône en de Plan de Dieu Rouge is een rijke volle rijke rode Côtes du Rhône Villages. Beide wijnen zijn afkomstig van het wijnhuis Oger Caves des Papes. Zij produceren vanaf de standaard- tot de allergrootste appellaties van de Rhône Vallei. Met dit relatiegeschenk geeft je kwaliteitswijnen.

Artesis Côtes du Rhône heeft een kersenrode kleur met prachtige paarse tinten die de jeugdigheid benadrukken. Artesis heeft een bijzonder expressieve neus waarin specerijen overheersen zoals kaneel. Daarna komt er voldoende fruit zoals pruimen, kersen en bramen naar voren. De Artesis Côtes du Rhône is een zijdeachtige en volle rode wijn met de kwaliteit die van Ogier mogen verwachten. Een heerlijke wijn voor bij: (rood) vlees, wild en stevige oude kazen

Plan de Dieu Rouge is een rijke volle rijke rode Côtes du Rhône Villages. Heerlijke aroma's van rijpe aardbei en peer met in de verte aardse tonen en wat eikenhout. Een mooi rijpe structuur vloeit over in een afdronk in stijl. Wijn- spijsadveis voor bij de Plan de Dieu Rouge: Deze prachtige rode Rhône Villages wijn past perfect bij Wild of rijpe kazen.

Mocht u meerdere Côtes du Rhône Geschenken willen versturen neem dan contact met ons op (info@flesjewijn.com) voor een speciale prijsafspraak.

Ogier Caves des Papes

De geschiedenis van het huis Ogier Caves des Papes begint anno 1859. Vanaf 1948 legt men zich toe op de wijnbouw. De kelders in Châteauneuf-du-Pape, waarin men de wijn produceert en laat rijpen, dateren uit de 20ste eeuw. De prachtige gebouwen van het wijnhuis zijn in Romeinse stijl. Ogier ziet het maken van wijn als een echte kunst, waarbij zeer subtiel te werk moet worden gegaan. Dat proeft men duidelijk terug in de wijnen, vanaf de standaard- tot de allergrootste appellaties van de Rhône Vallei!