• Corterosso Geschenk

Corterosso Geschenk

Rode wijn uit 


9.6
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 30 Spaarpunten i
10,95

Met dit Corterosso Geschenk geeft u een heerlijke Italiaanse rode wijn. Deze rode wijn is vol van smaak, fluweel zacht en krachtig. Een echte allemans vriend. Deze fles rode wijn ligt in houtwol en is mooi verpakt in een houten wijnkist met schuifdeksel. Een lekker relatiegeschenk!

Liefhebbers van een klassiek glas Italiaanse rode wijn kunnen met deze Corterosso hun hart ophalen. De volle smaak is fluweel en toch krachtig met overduidelijk de hint naar de gedroogde druiven, het lichte eiken en de sappige confituur.

Mocht u meerdere Corterosso relatiegeschenken willen versturen neem dan contact met ons op (info@flesjewijn.com) voor een speciale prijsafspraak.

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Relatiegeschenken
Wijnhuis Corteviola
Druivensoort Sangiovese
Kleur Rood

Corteviola

Corteviola is een historische wijngaard bij Verona in handen van de Familie Contri. Zij produceren al meer dan 60 jaar kwaliteitswijnen voor de hele wereld. Met de Corterosso Trilogia kan de liefhebber van een klassiek glas Italiaanse rode wijn zijn hart ophalen. 

De Corterosso Trilogia di Corteviola, komt uit Emilia Romagna aan de rivier de Rubicon, met als inspiratie de befaamde “ripasso” wijnen. De Cortebianco Laguna is een witte wijn van het eiland Sicilië, klassieke italiaanse witte wijn met een prachtig talmend gebloemd fluwele afdronk. De Grande Corterosso Primitivo Di Manduria is de Nestor van de familie Corteviola, een oude krachtpatser uit het gebied Manduria (Tarente) uit de hak van Italië (Puglia). Ervaar ze zelf...

Misschien ook interessant