Login en profiteer van extra voordeel
  • Cortebianco Laguna Corteviola

Cortebianco Laguna Corteviola

Witte wijn uit  SiciliëItalië


9.5
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 21 Spaarpunten i

Witte wijn van het eiland Sicilië. Een fleurige uitgebalanceerde blend van de klassieke Grillo, Viognier en Grecanico. Goudgeel met een groene glans, in het glas, bloesem, peer, citrus en mango. Klassieke witte wijn, rijk van smaak met een lange aangenaam droge afdronk.

Serveer deze wijn als heerlijk aperitief en bij gegrilde vissoorten, schaal- schelpdieren.

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Wijnhuis Corteviola
Druivensoort Grecanico
Grillo
Viognier
Wijnland Italië
Wijnstreek Sicilië
Kleur Wit
Inhoud fles(cl)75

Deze wijn combineer je perfect met deze recepten

Corteviola

Corteviola is een historische wijngaard bij Verona in handen van de Familie Contri. Zij produceren al meer dan 60 jaar kwaliteitswijnen voor de hele wereld. Met de Corterosso Trilogia kan de liefhebber van een klassiek glas Italiaanse rode wijn zijn hart ophalen. 

De Corterosso Trilogia di Corteviola, komt uit Emilia Romagna aan de rivier de Rubicon, met als inspiratie de befaamde “ripasso” wijnen. De Cortebianco Laguna is een witte wijn van het eiland Sicilië, klassieke italiaanse witte wijn met een prachtig talmend gebloemd fluwele afdronk. De Grande Corterosso Primitivo Di Manduria is de Nestor van de familie Corteviola, een oude krachtpatser uit het gebied Manduria (Tarente) uit de hak van Italië (Puglia). Ervaar ze zelf...

Misschien ook interessant