Login en profiteer van extra voordeel
  • Corte Dei Rovi Moscato Spumante

Corte Dei Rovi Moscato Spumante

Dessertwijn uit  VenetoItalië


9.4
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 24 Spaarpunten i

Corte Dei Rovi Moscato Spumante

Deze Corte Dei Rovi Moscato Spumante is zo'n lekkere fruitig zoete licht mousserende wijn van de Moscato druif. Aangenaam mousserend  met een zacht frisse, zoete structuur. De druivige fruitgheid maakt past perfect bij de bloemige afdronk. Daarnaast maakt het lage alcoholpercentage (slechts 6.5%) deze Moscato echt heerlijk om te drinken!

Moscato wijn uit Veneto

Corte Dei Rovi Chardonnay Spumante is afkomstig van Villa degli Olmi. Dit Italiaanse familie wijnhuis is gelegen in het hart van de regio Veneto, aan de voet van de Berici Hills. Al vier generaties lang worden hier de heerlijkste wijnen geproduceerd waarbij kwaliteit van de wijn altijd voorop staat. Deze wijnmaker heeft daarnaast met het ontwerp van de bolle fles met noppen een unieke uitstraling weten te creëren. Wij vinden het echt een "kinky" bottle!

Wijn- spijsadvies voor bij de Corte Dei Rovi Moscato Spumante

Corte Dei Rovi Moscato Spumante is heerlijk bij vers fruit (♥ aardbeien ♥), desserts met citroen, ijs en milde (blauwe) kaas. Ook lekker om zo te drinken!

Methode Charmat

Deze heerlijke Corte Dei Rovi Moscato Spumante is bereid via de Charmat methode. De méthode Charmat, ook wel méthode cuve close genoemd, is door de Fransman Eugène Charmat in 1910 uitgevonden. Hierbij vindt de tweede gisting van de wijn plaats in het vat en niet op de fles.

Specificaties

Wijnsoort Dessertwijn
Mousserende wijn
Prosecco
Mousserend wit
Wijnhuis Villa Degli Olmi
Druivensoort Muscat
Wijnland Italië
Wijnstreek Veneto
Kleur Wit
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol6.5%

Deze wijn combineer je perfect met deze recepten

Villa Degli Olmi

Is een Italiaans familie wijnhuis is gelegen in het hart van de regio Veneto, aan de voet van de Berici Hills. Al vier generaties lang worden hier de heerlijkste wijnen geproduceerd waarbij kwaliteit van de wijn altijd voorop staat. Villa degli Olmi heeft daarnaast met het ontwerp van de stoere "bolflesjes" een unieke uitstraling weten te creëren die veel mensen verrast. Waarbij onze ervaring is dat het hele plaatje klopt, mooie flessen en uitstraling in combinatie met bijzonder lekkere wijnen van goede kwaliteit. We raden ze dan ook van harte aan!