• Corte Dei Rovi Moscato Spumante

Corte Dei Rovi Moscato Spumante

Dessertwijn uit  VenetoItalië


9.6
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 21 Spaarpunten i
7,95

Deze Corte Dei Rovi Moscato Spumante is zo'n lekkere fruitig zoete licht mousserende wijn van de Moscato druif. Aangenaam mousserend volgens de Charmat methode met een zacht frisse, zoete structuur. de druivige fruitgheid maakt het geheel met een bloemige afdronk. Echt heerlijk om te drinken en licht in alcohol.

Wijn- spijsadvies voor bij deCorte Dei Rovi Moscato Spumante: heerlijk bij fruitdesserts, desserts met citroen, ijs en milde (blauwe) kaas. Ook lekker om zo te drinken!

Corte Dei Rovi Moscato Spumante is verpakt in een bijzonder fles wat bijdraagt aan een unieke uitstraling!

Specificaties

Wijnsoort Dessertwijn
Mousserende wijn
Prosecco
Mousserend wit
Wijnhuis Villa Degli Olmi
Druivensoort Muscat
Wijnland Italië
Wijnstreek Veneto
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol6.5%

Deze wijn combineer je perfect met deze recepten

Villa Degli Olmi

Is een Italiaans familie wijnhuis is gelegen in het hart van de regio Veneto, aan de voet van de Berici Hills. Al vier generaties lang worden hier de heerlijkste wijnen geproduceerd waarbij kwaliteit van de wijn altijd voorop staat. Villa degli Olmi heeft daarnaast met het ontwerp van de stoere "bolflesjes" een unieke uitstraling weten te creëren die veel mensen verrast. Waarbij onze ervaring is dat het hele plaatje klopt, mooie flessen en uitstraling in combinatie met bijzonder lekkere wijnen van goede kwaliteit. We raden ze dan ook van harte aan!