Login en profiteer van extra voordeel
  • Corte Dei Rovi Chardonnay Spumante

Corte Dei Rovi Chardonnay Spumante

Mousserende wijn uit  Italië


9.4
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 24 Spaarpunten i

Zeker bijzonder deze Corte Dei Rovi Chardonnay Spumante, niet alleen qua uitstraling maar ook qua inhoud. Stro geel van kleur met groene tonen en aangename fruit aroma's. Ervaar de mooie zachte frisheid van deze Spumante met daarbij een bekende Chardonnay rondeur die zorgt voor de totale belelving van een zeer plezierig glas. 

Corte Dei Rovi Chardonnay Spumante is een mooi aperitief en past uitstekend bij lichte gerechten met vis of als begeleider bij desserts.

Ook bijzonder is dat de wijnmakers van de Corte Dei Rovi Chardonnay Spumante de Chardonnay druiven zo hebben weten te temmen dat ze een harmonieus geheel vormen met de bellen van de Charmat methode. (ook wel méthode cuve close genoemd) 

De bijzondere vorm van de fles zal iedereen opvallen, (wij vinden het eigenlijk wel een kinky bottle).Helemaal als je weet dat het etiket glow-in-the-dark is!

Specificaties

Wijnsoort Mousserende wijn
Prosecco
Mousserend wit
Wijnhuis Villa Degli Olmi
Druivensoort Chardonnay
Wijnland Italië
Kleur Wit
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol11%

Villa Degli Olmi

Is een Italiaans familie wijnhuis is gelegen in het hart van de regio Veneto, aan de voet van de Berici Hills. Al vier generaties lang worden hier de heerlijkste wijnen geproduceerd waarbij kwaliteit van de wijn altijd voorop staat. Villa degli Olmi heeft daarnaast met het ontwerp van de stoere "bolflesjes" een unieke uitstraling weten te creëren die veel mensen verrast. Waarbij onze ervaring is dat het hele plaatje klopt, mooie flessen en uitstraling in combinatie met bijzonder lekkere wijnen van goede kwaliteit. We raden ze dan ook van harte aan!

Misschien ook interessant