• Cook & Wine Proefdoos

Cook & Wine Proefdoos

Wat eten we vandaag? Die vraag komt regelmatig voor en met de Eetkalender 2019 van Francesca Kookt heb je hier het hele jaar antwoord op! En om de maaltijd compleet te maken hoort er natuurlijk een lekker glas wijn bij. Met deze proefdoos kan je het hele jaar genieten van lekkere recepten en maak je kennis met 3 witte en 3 rode wijnen

Levertijd
Vandaag voor 15u besteld
binnen 1-3 werkdagen in huis
65,65
Ontvang 195 Spaarpunten

Spaar voor extra korting met een gratis account

Kijk voor alle wijnen van Casa Silva hier >

Uitgebreide omschrijving

Wat eten we vandaag? Die vraag komt regelmatig voor en met de Eetkalender 2019 van Francesca Kookt heb je hier het hele jaar antwoord op!. En om de maaltijd compleet te maken hoort er natuurlijk een lekker glas wijn bij. Met deze proefdoos kan je het hele jaar genieten van lekkere recepten en maak je kennis met 3 witte en 3 rode wijnen

FRANCESCA KOOKT EETKALENDER 2019
"Perfect cadeau voor de feestdagen! Ook voor jezelf ;-). Met 210 recepten, weekmenu's, boodschappenlijstjes, weekplanners en duurzame tips." ‘Wat zullen we eten vanavond?’ is een van de meest gestelde vragen binnen het gezin. Met de Eetkalender 2019 heb je een jaar lang antwoord op die vraag. De lekkerste kalender van het jaar bevat namelijk meer dan 200 recepten én handige weekplanners met voldoende schrijfruimte voor het hele gezin.

Inhoud Cook & Wine Proefdoos:

  • Francesca Kookt Eetkalender 2019
  • 1x Laurent Miquel Chardonnay Viognier
  • 1x Laurent Miquel Syrah Grenache
  • 1x Casa Silva Chardonnay Semillon
  • 1x Casa Silva Cabernet Sauvignon Carmenere
  • 1x Farina Pinot Grigio del Veneto
  • 1x Farina Bardolino Rosso

Casa Silva

Het unieke aan de wijnen van Casa Silva is de combinatie van positieve elementen uit de ‘Oude Wereld’ en de innovatieve technieken van de ‘Nieuwe Wereld’. De afgelopen jaren breidde het bedrijf flink uit en groeide de aanplant van nieuwe druivenstokken aanzienlijk. Bij de aanplant van nieuwe wijngaarden keek men zorgvuldig naar de beste locaties om de verscheidenheid aan druiven te telen, ook wel ‘Micro Terroir’ genoemd. De meest recente wijngaarden liggen in Paredones, Chili’s ‘cool climate’. Door de ligging aan de Grote Oceaan en de temperatuurverschillen van rond de 20 graden Celsius, ontstaan aromatische wijnen met een prachtige zuurgraad. Vooral de sauvignon blanc en pinot noir profiteren hier enorm van.

Farina

Farina is een Italiaans wijnhuis uit Veneto, traditioneel werkend dat met liefde en kennis gerund wordt door de familie Farina. De tradities, passie en toewijding zijn elementen die centraal staan voor hun hele werkwijze. Ze hebben dan ook heel bewust gekozen om te werken in de wijnmakerij. De wijnen zijn afkomstig van 45 hectares wijngaarden met de Valpolicella Classica benaming. Tien hiervan hebben ze in in eigendom en de overige 35 hectaren zijn van historische vertrouwelingen die altijd deel hebben uitgemaakt van de productie van hun wijnen. Het hele bedrijf is doordrengt met respect en krampachtige aandacht voor de wijngaarden aangezien ze er van overtuigt zijn dat het oog voor detail hun tot een betere kwaliteit brengt van de corvina druiven.

Laurent Miquel

Laurent Miquel wordt gezien als één van de beste jonge wijnmakers uit het Zuiden van Frankrijk. Geïnspireerd door de passie en toewijding van zijn vader Henri als top wijnmaker uit Chinian in de Languedoc, treedt hij succesvol in diens voetsporen. Zijn twee passies Syrah en Viognier hebben ervoor gezorgd dat hij hoge ogen heeft gegooid op internationale proeverijen. De filosofie van Laurent is simpel: het creëren van de ultieme Saint Chinian wijnen, die het karakter en de complexiteit van de landstreek goed weergeven. Alleen superieure druiven hebben het in zich om deze bijzondere wijnen voort te brengen.