• Clos Amador Cava Semi Sec geschenk

Clos Amador Cava Semi Sec geschenk

Mousserende wijn uit  PenedesSpanje


9.6
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 27 Spaarpunten i
9,95

Dit relatiegeschenk bestaat uit een 1 fles Clos Amador Cava Semi Sec verpakt in een orginele Clos Amador kokerdoos. De Clos Amador Cava Semi Sec heeft fijne bubbels met fruitige aroma's en zachte smaken van citrus en wit fruit. De geweldige fruitige aroma's maken deze wijn een ideale begeleider van allerlei desserts. Ook lekker om zó te drinken!

Mooi om kado te geven als relatiegeschenk of kerstpakket. Mocht u meerdere Clos Amador Cava Semi Sec geschenk pakketten willen versturen neem dan contact met ons op (info@flesjewijn.com) voor een speciale prijsafspraak.

Clos Amador

De mousserende wijnen van Clos Amador wordt geproduceerd volgens de méthode traditionnelle. De druivensoorten worden apart geplukt en vervolgens ontsteelt. Het sap wordt gekoeld naar 14 graden en ondergaat een pneumatische kneuzing op 0.2 bar. Het most wordt voor 55% gescheiden. Fermentatie in roestvrijstalen tanks op een gecontroleerde temperatuur van 16 – 18 graden. Het sap wordt gefilterd en ondergaat een 2e traditionele fermentatie op fles. Minimale rijping van 15 maanden in het droesem.

Misschien ook interessant