• Clos Amador Cava Rosé geschenk

Clos Amador Cava Rosé geschenk

Dit relatiegeschenk bestaat uit een 1 fles Clos Amador Cava Rosé verpakt in een orginele Clos Amador kokerdoos. De Clos Amador Cava Rosé heeft mooie roze bubbels met intense aroma's van rood fruit en een hint van rozen. Frisse en elegante smaken met tonen van wild fruit, frambozen en kersen.

Levertijd
Vandaag voor 15u besteld
binnen 1–5 werkdagen in huis
9,95
Ontvang 27 Spaarpunten

Spaar voor extra korting met een gratis account

Kijk voor alle wijnen van Clos Amador hier >

Uitgebreide omschrijving

Dit relatiegeschenk bestaat uit een 1 fles Clos Amador Cava Rosé verpakt in een orginele Clos Amador kokerdoos. De Clos Amador Cava Rosé heeft mooie roze bubbels met intense aroma's van rood fruit en een hint van rozen. Frisse en elegante smaken met tonen van wild fruit, frambozen en kersen.

Eten & drinken: Een mooie Cava als aperitief of bij salades, lichte vleesgerechten en desserts

Mooi om kado te geven als relatiegeschenk of kerstpakket. Mocht u meerdere Clos Amador Cava Rosé geschenk pakketten willen versturen neem dan contact met ons op (info@flesjewijn.com) voor een speciale prijsafspraak.

Clos Amador

De mousserende wijnen van Clos Amador wordt geproduceerd volgens de méthode traditionnelle. De druivensoorten worden apart geplukt en vervolgens ontsteelt. Het sap wordt gekoeld naar 14 graden en ondergaat een pneumatische kneuzing op 0.2 bar. Het most wordt voor 55% gescheiden. Fermentatie in roestvrijstalen tanks op een gecontroleerde temperatuur van 16 – 18 graden. Het sap wordt gefilterd en ondergaat een 2e traditionele fermentatie op fles. Minimale rijping van 15 maanden in het droesem.