• Chocolate in a Bottle Geschenk Alcoholvrij

Chocolate in a Bottle Geschenk

Dit Chocolate in a Bottle relatiegeschenk bestaat uit 1 fles Chocolate in a Bottle Alcoholvrij verpakt in een luxe Chocolate in a Bottle geschenkdoos. Chocolate in a Bottle Geschenk is een perfect kado voor de wijn en chocolade liefhebber!

Levertijd
Vandaag voor 15u besteld
binnen 1-3 werkdagen in huis
Prijs vanaf Ontvang 57 Spaarpunten
19,50

Uitgebreide omschrijving

Dit Chocolate in a Bottle relatiegeschenk bestaat uit 1 fles Chocolate in a Bottle Alcoholvrij verpakt in een luxe Chocolate in a Bottle geschenkdoos. 

Chocolate in a Bottle is  de perfecte blend van een mousserende witte wijn die gemaakt wordt van Chardonnay druiven en de natuurlijke extracten van cacao en hazelnoten. Chocolate in a Bottle is lichtgeel van kleur. Bij het openen van de fles komen de aroma's van hazelnoot en cacao je al tegemoet, die versterken en mooi vol overkomen bij het inschenken. Chocolate in a Bottle heeft een zachte mousse en in de smaak komen de delicate aroma's van hazelnoten versterkt met een vleug cacao mooi naar voren. Daarbij mengt de klassieke Chardonnay tot een bijzonder geheel.

Chocolate in a Bottle Geschenk is een perfect kado voor de wijn en chocolade liefhebber!

Specificaties

Wijnsoort Dessertwijn
Mousserende wijn
Relatiegeschenken
Mousserend wit
Wijnhuis/ -streek Chocolate in a Bottle
Druivensoort Chardonnay
Wijnland Frankrijk
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol0%
Maximum aantal3

Chocolate in a Bottle

Chocolate in a Bottle is een uniek product van een kwalitatieve mousserende Chardonnay die geblend wordt met de natuurlijke extracten van cacao en hazelnoten. De donkere uitmonstering van de Chocolate in a Bottle fles doet vermoeden dat het om een "chocolade melk" drank gaat maar niets is minder waar. Bij het uitschenken van Chocolate in a Bottle komt de heldere goud gele mousserende wijn stralend over en brengt direct een bijzonder aangenaam chocolade- noten aroma met zich mee. Chocolate in a Bottle hebben we in 2 varianten: de originele Chocolate in a Bottle met 6.5% alcohol, deze heeft een goudkleurig etiket. En de Chocolate in a Bottle Alcohol vrij, deze heeft een zilverkleurig etiket.